Betöltés...

Vinyl ruha Vincent, S

Ár: 15.180 Ft

A férfiak a Vincent bakelit inget főként BDSM-játékok során használják, vagy egy domináns alfahím dögös szerepjátéka közben.
A fekete szín ötvözi az eleganciát és a stílust, ami szigorú benyomást kelt. De az izgalmas csillogás szexuális vonzerőt és izgalmas kísérletekkel teli, érzéki pillanatokat ígér.
Az ing minimalista stílusát a gallér és a praktikus gombok teszik élénkebbé, hogy a vetkőzés gyors és kényelmes. Ugyanakkor design elemként is funkcionálnak.



A partnert magával ragadja a férfias karok látványa, amelyek átölelik és simogatják. A rövid ujjak felfedik az izmokat, és légiesnek tűnnek a forró nyári napokon, vagy akár erotikus fulladáskor a hálószobában.
A férfiak a fehérnemű lakkozott felületének köszönhetően kiemelik izomzatukat. Pokolian szexi kísértés lesz belőlük azoknak a hölgyeknek, akik dögös testre gyanakszanak merész ruhák alatt.



A vinyl lenyűgöz majd fényes felületével, amely vonzza a kíváncsi tekinteteket és a kezeket . Belül viszont kellemesen sima anyaggal bélelt a lakkozott felület.
Bízunk benne, hogy a kissé igényesebb karbantartás ellenére is beleszeret a vinil anyagba. De a partnerjátékok során ügyeljen arra, hogy ne karcolja meg éles tárgyakkal az ing érzékeny felületét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vinyl ruha Vincent, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem