Betöltés...

Dark Shine vinyl ruha, XXL

Ár: 21.375 Ft

A fekete szín titokzatos hangulatot idéz a hölgy és odaadó rabszolgája közötti kemény játszmák során. A paradicsomos PVC anyagból készült Dark Shine ruhák elbűvölték profi dominánsunkat, Lady Victoriát is, aki szívesen hordja őket BDSM szalonjában az engedelmességi órákon.
A mély dekoltázs látványa forró pillanatokat hoz az uraknak, tele szexuális feszültséggel. Nehéz feladat vár rájuk, mert kordában kell tartaniuk az izgalmakat.
Az Erős fűzés a mellkason finoman felfedi a bőrt, és erős fegyvert ad a nőknek, amit használhatnak. A hölgyek igényeik szerint lazíthatják vagy feszesebbé tehetik a hölgyeket, ezzel is tovább hangsúlyozva melleik szépségét.



A ruha pántjai a nyak mögött vannak rögzítve , így a nőknek van egy hátvonala, amely a partner kezét és figyelmét a csupasz válltól a darázsderekáig irányítja. A ruha zseniális szabása elfedi az alak tökéletlenségeit, és éppen ellenkezőleg, kiemeli az előnyöket.
Az aszimmetrikus szoknyában, amely a felső résszel együtt hátul hosszabb cipzárral záródik, a nők teljes szépségében mutatják meg lábukat, például magas sarkú csizmában. A szoknya rövidebb elülső részének köszönhetően a férfiak készek eleget tenni ragadozó feleségük követelményeinek, és a lábát a bokától az intim részekig csókokkal látják el.



A Vinil különösen a fétis praktikák kedvelőinek fog örömet okozni. Ez az anyag fényes és sima hatást kölcsönöz a modellnek, amely hűen hasonlít a latexhez. A poliuretán bélés kellemesen simogatja a testet és megkönnyíti a felöltést. A hölgyek ezért néhány perc alatt jó nőből szigorú hölggyé válnak.
De ne feledje, hogy a vinil ruházatnál vigyáznia kell az éles szögekre vagy hegyes tárgyakra, mert a vinil az egyik érzékenyebb anyag, amely hajlamos a sérülésekre. Győződjön meg arról is, hogy a ruhát megfelelően tárolja . Ha nem szeretné a szekrényben lévő fogasra akasztani, akkor a modell hajtásai közé finom papírt kell szúrni, hogy az anyag ne tapadjon egymáshoz. Ezen apró hiányosságok ellenére úgy gondoljuk, hogy a Dark Shine ruha a BDSM felszerelések egyik legnépszerűbb darabja lesz.


Értesítés
A vinil anyag szeret összeragadni és megsérülhet. Ezért a közös játékok során nem javasoljuk, hogy mindkét partner egyszerre viseljen bakelit ruhát. Ezenkívül ne kombinálja a piros darabokat feketével vagy fehérrel. Elszíneződhetnek és csúnya foltokat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dark Shine vinyl ruha, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem