Betöltés...

Luxury távtartó rúd

Ár: 21.935 Ft

Igényes keresés és tesztelés után úgy döntöttünk, hogy a kínálatban szerepel egy luxus bilincsekkel ellátott távtartó, amely minőségi, masszív kidolgozású és elegáns kialakítású . Ezért rabul ejti majd a kíváncsi vaníliát és a kezdő pisztáciát, amelyek még csak most jönnek elő a BDSM világában.

A távtartót főként az engedelmes partner megbilincseléséhez és mozgásképtelenné tételéhez használja. A Puha, párnázott bilincs kényelmes viselet, mert nem vág bele a csuklóba vagy a bokába. Profi dominánsunk rabszolgái úgy érezték magukat, mintha kötelékbe kerültek volna.

A bot teljes hossza 40 cm . Ezért nem csak a lábak nyújtására alkalmas a bokánál, hanem a térd vagy a kéz nyújtására is használható. A hát mögötti kézkötéshez távtartó rudat ajánlunk, különösen azoknak, akiknek vállproblémái vannak, így a testük nem elég rugalmas ahhoz, hogy a hát mögött összekapcsolja a tenyereket.

Maga a rúd tömör és minőségi fémből készült . Ezért biztos lehet benne, hogy játék közben nem fog eltörni.

A Fényes, műanyag mintájú bilincseket karabinerrel könnyedén leválaszthatod a távtartóról, és külön-külön használhatod. A vízálló kialakításnak köszönhetően pedig csak akkor kell nedves ruhával áttörölni a játékot, ha beszennyeződik.

Profi dominánknak csak a fix 40 cm-es hossza hiányzott, ami miatt nem teleszkópos. Ez azt jelenti, hogy nem módosíthatja vagy növelheti a hosszát. De hisszük, hogy a segítséggel Ön is olyan izgatott lesz, mint ő, és különféle kötődési módokat fog kipróbálni. Akár más bilinccsel, akár az ágyban kell átmenni az ajtón.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Luxury távtartó rúd" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem