Betöltés...

Lara harisnyakötős harisnya, S

Ár: 4.080 Ft

A Lara harisnyakötő bármilyen alkalomra kiváló. A hölgyek könnyedén rögzítik őket a harisnyakötőhöz , amelyen jól tartanak. Akár egy romantikus vacsorára, akár egy üzleti ebédhez szoknyát választanak a nők, mindig remekül fognak kinézni ebben az elegáns darabban.
A harisnya fekete színe ellenállhatatlan és csábító benyomást kelt. Hölgyeim, adj elegáns megjelenést az öltözékednek, ami egy csapásra növeli az önbizalmat, és figyeld, hány férfi fordul felétek.
A jellegzetes vékony vonal a harisnya hátoldalán kiemeli a női szexuális vonzerőt. A hölgyek így pokolian dögös csodákká válnak partnereik számára, amelyeket a hálószobában szeretnének majd meghódítani.



A csábító vonal követi a bokáját, egy magasabb sarok hatékony utánzatát, amely optikailag meghosszabbítja a lábakat . Ezt különösen a kisebb alkatú nők értékelik.
A Lara harisnya selymesen sima anyagból készült , amely kellemesen simogatja a bőrt. A nők amint beléjük csúsznak, egyértelműen jelzik párjuknak, hogy hosszú és bújós előjátékra vágynak.



Az elasztikus anyag, amelyből a modell készült, nagy rugalmasságot biztosít a ruhaneműnek. A harisnya könnyen és gyorsan felvehető, és nem vág bele a combba.
Nagyra értékeljük az Európai Unió műhelyéből származó precíz minőséget, a harisnya a fehérnemű minőségi darabjai közé tartozik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lara harisnyakötős harisnya, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem