Betöltés...

Catelyn harisnyakötős harisnya, L

Ár: 3.870 Ft

A Catelyn harisnyakötős harisnyák tökéletesek harisnyakötőhöz és szetthez , mellyel együtt kiemelik viselőjük nőiességét és varázsát.
Az áttetsző fekete szín optikailag meghosszabbítja és karcsúsítja a lábakat . Ez egyben az egyik legelegánsabb színváltozat, amelyet finomhangolhat. Ezért a nők ruhájuk alá vihetik harisnyáikat a színházba , és az előadás után meglephetik partnerüket egy kitett, vizes ékkel.



Szeretjük a harisnya vékony, sima anyagát , aminek köszönhetően a harisnya könnyen nyúlik a szárig, és második bőrként simul hozzájuk. Ezért tesztelőink nagyra értékelték, hogy a ruhanemű sehol sem harapja meg vagy karcolja meg őket. Éppen ellenkezőleg, egész nap remekül érezte magát a harisnyában.
A harisnya széles csipkeszegélye úgy néz ki, mint egy paradicsom a combokon. Gazdag hímzésük ellenére azonban a harisnyakötők könnyen rögzíthetők a szegélyeken, így a harisnya jól tapad a száron.



A rugalmas kialakításnak köszönhetően a harisnya könnyen felvehető . Tökéletesen körülzárják a vádlit és a combokat, és kiemelik kecses vonalaikat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Catelyn harisnyakötős harisnya, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem