Betöltés...

Magic Power fekete ruha, S

Ár: 30.380 Ft

A miniruha domináns és szexi megjelenése izgalmas szerepjátékra vagy BDSM játékra csábít. Lady Victoria domina hölgyünk is beleszeretett a Magic Power ruhába, értékelve a fényűző kialakítást és a csábító szabást.
A szűk szabás szépen kiemeli az alakot. Tapasztalatból tudjuk azonban, hogy ennek a ruhának a mérete egy kicsit kisebb, mint a normál szabás. Ezért azt javasoljuk a nőknek, hogy ezt a ruhát egy számmal nagyobb méretben vegyék.
AFekete szín egyszerre elegáns és érzéki. Hízeleg a női alaknak, és provokatív benyomást kelt a férfiakra.
Tetszik a nyakát díszítő széles csokor, amely felhívja a figyelmet a kecses vállakra és az incselkedő dekoltázsra.



A Magic Power miniruha egyik legnagyobb előnye a provokatív dekoltázs , amelyről senki sem tudja levenni a szemét. A partner élvezettel nézi majd a gyönyörű melleket, amelyeket provokatív matt anyaggal béleltek. A szabad bőr erős fegyvert ad a nőknek, a férfiak pedig izgalmas feszültséggel teli forró pillanatokat.
A mély nyakkivágást fűzőkötést idéző fűzés követi. A kifinomult öv-utánzat kiemeli a karcsú derekát és a homokóra alakot.
Felhívja a figyelmet a csábítóan csupasz hát is, amely a megfelelő irányba irányítja partnere kezét a feszes fenék felé.



A hátoldalon található praktikus cipzárnak köszönhetően a hölgyek könnyedén belebújhatnak a ruhába. Lassan kibontva a férfiak ajándékként csomagolják ki a női testet.
A ruhát kívülről fekete átlátszó tüll díszíti, apró levelekre emlékeztető bársonymintával díszítve. A minta lágyítja a modell általános domináns megjelenését, és növeli annak vonzerejét.
A cseresznye a tortán a műbőrt idéző rugalmas matt anyag . Az anyag kiváló rugalmasságú, így játékosan alkalmazkodik az alakhoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Magic Power fekete ruha, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem