Betöltés...

Push-up melltartó Elegant Balconette, 80D/M

Ár: 5.130 Ft

A csodálatos melltartó csontokkal és megerősített kupakkal Az Elegant Balconette megörvendezteti azokat a hölgyeket, akik feszesebb és dúsabb nyakkivágásra vágynak, amely ujjak csattanásával push-up hatást kölcsönöz nekik. Az urak nem tartják sokáig a libidójukat vagy a kezüket nyugodtan az intim pillanatokban.
A titokzatos fekete színt gyönyörűen eleveníti fel a csészék és fogasok alsó részét bélelő ezüst virágos csipkeminta. Ez a részlet teszi a melltartót érdekes és eredeti darabká, hogy elcsábítsa a másik felét.



Szeretjük a praktikus állítható pántokat is. A nők szükség szerint könnyedén meglazíthatják vagy megfeszíthetik, így tovább hangsúlyozzák az optikailag teltebb mellkas szépségét.
Már az első érintésre beleszeret a sima anyag és a puha csipke kombinációjába. Az Elegant Balconette melltartó kényelmes viselet, nem karcolja a bőrt és a nők pamutnak érzik magukat benne.



A modell jó áron eladó , így nem porszívózza a pénztárcáját. A megspórolt pénzért bugyit vagy öntartó harisnyát dobhatunk a kosárba.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Push-up melltartó Elegant Balconette, 80D/M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem