Betöltés...

Plus size body Femine, 85D/L

Ár: 14.675 Ft

Ha szereted a BDSM játékokat, akkor beleszeretsz a csábító , csipkés bilincsekkel ellátott femine kötöpontokba . Az egész modell nőiesnek és érzékinek tűnik. Ezért a hölgyek elsősorban privát erotikus vagy professzionális budoir fotózáshoz használják.
A Fekete fűszeres gyakorlat, akárcsak a rózsaszín, mint egy elefánt. Elegánsnak és titokzatosnak tűnik egyszerre. Vágyat ébreszt benned, hogy felfedd az összes rejtett titkot.
A finom csipke és a finoman áttetsző anyag kombinációja megmozgatja a partner fantáziáját, és egyben gyengéd pókhálóba burkolja a nő testét, amely sehol sem harapja, karcolja meg a hölgyeket. A kialakítás optikailag is formálja és szűkíti a derékrészt .



Tesztelőink nagyra értékelték a melltartó kosarában lévő csontokat is, amelyek segítségével formálták melleiket és szexi dekoltázst varázsoltak.
A mellek közötti ezüst strassz ékszer mágnesként vonzza a partner szemét és kezét. A nők maximálisan élvezik férjük csodálatát. Könyörtelen ujjbegyei lecsúsznak a puha csipkén a lédús ölbe.



Csipke mandzsetta rafinált harisnyatartókkal, amelyek harisnyát idéznek, de nem harisnyák, örömet okoznak. A bilincseket vékony lánccal rögzítik a harisnyatartókra, ami kiemeli az egész ruhanemű BDSM hatását.
A szabad éket mindazok értékelni fogják, akik nem szeretnek vetkőzni, és inkább egyből a lényegre mennek, például a hallban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size body Femine, 85D/L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem