Betöltés...

Plus size szett Blossom Beauty, XL

Ár: 12.330 Ft

A fekete és a piros fűszeres és jellegzetes kombinációja felemel a székről, és magára vonja a figyelmet. Az elegáns sötét nemesség és a kihívó vörös érzéki kombinációja teljes sebességgel megpörgeti a képzeletét .
A kifinomult nyakkivágású pánt magára vonzza a kívánt figyelmet. Az urak gyorsan húzni kezdik az öveket, és vizsgálják, mi rejtőzik alattuk.



A széles pántok nem vágnak bele a nagy mellű nők vállába . Ráadásul a hölgyek egy mobil rider segítségével könnyedén beállíthatják hosszukat, hogy a melltartó pontosan az egyéni arányokhoz illeszkedjen.
A puha tapintású csipkét mákmintás díszíti, amely romantikát kölcsönöz a fehérneműnek. Ezért felébreszti a férfiakban a gyengédség és a színezés iránti vágyat.



Elasztikus anyagának köszönhetően a fehérnemű könnyen felvehető és tökéletesen illeszkedik . Nem vág sehol és a bugyi magas ülése elrejti a has és a csípő tökéletlenségeit . Ezért érzik magukat a nők a Blossom Beauty szettben magabiztosnak és nőiesnek.
Szeretjük a bugyi kifinomult szabását , amely feltűnően hasonlít a brazil bugyihoz. A dögös partnerek ezért csipkebugyiban várhatják a kitett szamarat, amit szívesen megszorongatnak, pofonoznak és talán bele is harapnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size szett Blossom Beauty, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem