Betöltés...

Strap-on hám Bel Air

Ár: 14.800 Ft

Soha nincs elég minőségi heveder a kötözéshez vagy a leszbikus játékhoz . Ezért egy luxus pántot is beiktattunk a kínálatba Bel Air széles derékövvel, amely még nehezebb vibrátorral való játék közben is megtámasztja a hátat. Szeretjük, hogy a heveder kiválóan tapad a csípőhöz, és nem válik le a testről az ütközések során.

A csomagban két cserélhető, 3,5 és 4,5 cm átmérőjű gumigyűrűt találsz, amelyeknek köszönhetően különböző méretű vibrátorokkal kísérletezhetsz a hüvely vagy a fenék feltöltésekor. A gyűrűk enyhén ruganyosak, így könnyen és gyorsan rögzítheted rájuk a vibrátort.

A Minőségi poliuretán műbőr elkápráztat lágyságával és sima felületével. Ez a vegán anyag kíméli a bőrt és nem károsítja a környezetet. A hámot testbe nem vágó szövetpántokkal rögzíted a testhez, és praktikus műanyag csatokkal kényelmesen összehúzhatod oldalt és alul . A sima neoprén bélés nem karcolja meg a bőrt, és kényelmesebbé teszi a heveder viselését.

A gyors karbantartás során értékelni fogja A készülék vízálló kezelését . Csak törölje le a hevedert egy nedves ruhával vagy nedves szalvétával játék után.

A heveder univerzális méretben készül, így női és férfi figurákhoz egyaránt illeszkedik. Tetszeni fog a fényűző dizájnja is, amelyet a készülék elején található arany szegecsekkel erősítenek. A pánt elsimítja az alakot, és érzékien díszíti a testet és a játékkollekciót.

A hám elsősorban peggingre készült, mely során a domináns hölgyek egy hozzátartozó vibrátorral döngölik meg partnerük olajozott végbélnyílását. Tesztelőink azonban azt találták, hogy a pántos kis ügyességgel dupla behatolásra is alkalmas. Azok az urak, akik egyszerre szeretnék betömni hölgyük mindkét lyukát, a vibrátorral feljebb húzzák a hámot a derékig, és a péniszüket a műbőr betét alá csúsztatják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Strap-on hám Bel Air" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem