Betöltés...

Strap-on hám Crimson Opulence

Ár: 17.965 Ft

Az elegáns, univerzális méretű Crimson Opulence heveder gyönyörű dizájnjával és minőségi kidolgozásával nyűgözött le minket, amit a szerepet szerető leszbikus párok és hetero partnerek is értékelni fognak. Szeretjük, hogy a hevederek rögzítés után tökéletesen tapadnak a testre , és nem válnak le a csípőről, ha egy vibrátor megüti .

A készülék további kütyüi közé tartozik a 3 cserélhető fémgyűrű , aminek köszönhetően a kezdők, akik a kisebb átmérőt kedvelik, valamint a tapasztalt, nagy szerszámok iránti hajlamú ínyencek is megtalálják a kedvükre valót. A vibrátorral ellátott gyűrűt négy praktikus szegecsekkel ellátott állítópánttal rögzítheted a hevederhez.

A ftalátmentes PVC anyagból készült, minőségi vegán bőr lágyságával, gyönyörű dekoratív 3D szerkezetével és belső velúr párnázásával fog rabul ejteni. A környezetbarátok is értékelni fogják a készülék környezetbarát feldolgozását. A heveder nem karcolja meg a bőrt még azután sem, hogy a pántokat a csípőre és a fenékre szorítja, ezért kényelmes játék közben. A nikkelmentes fém alkatrészek nem okoznak allergiás reakciókat.

A fényűző megjelenés és az érdekesen csillogó, bíborvörös szín a másik fele kezének figyelmét is felkelti majd, tesztelőink pedig azzal büszkélkedtek, hogy a lenyűgöző pántok optikailag karcsúbb alakot varázsoltak. Ahogy már említettük, a kellően hosszú pántokkal ellátott heveder univerzális méretei minden testtípushoz illeszkednek . Így nem kell aggódnia a megfelelő méret kiválasztásával.

A szíj vízálló felülettel rendelkezik, így játék után egy nedves ruhával könnyedén letörölheti a szennyeződéseket.

A tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy a heveder kevésbé nehéz eltávolítani a testről a meghúzás után. De úgy gondoljuk, hogy szereti legyinteni a kezét ezen az apró hiányosságon, mert a heveder kibírja a jó hancúrozást, és még akkor sem lazít el, ha a legjobb állapotban van.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Strap-on hám Crimson Opulence" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem