Betöltés...

ECO friendly kókusz tálka – JUMBO PLAY

Ár: 3.955 Ft

A reggelit természetes, kézzel készített, kókuszdióhéjból készült tálban is tálalhatod , de van egy kicsit jobb ötletünk. Használja edényként a masszírozó nuru gél hígításához , vagy öntsön bele óvszert és tartsa kéznél az éjjeliszekrényen.

A kézzel készített kókuszos tál elragadtatja a kókusz és a természet szerelmeseit. És mivel a kókuszdió másképp néz ki – van, amelyik nagyobb, kisebb, kúposabb, így minden egyes edény összetéveszthetetlen és eredeti tartály, amely például egy dohányzóasztal díszeként is remekül mutat.

Nagyra értékeljük a sokoldalú felhasználási lehetőségeket . Elefántbandánkban tálakat használunk reggelire, uzsonnára, masszázszselékre és olajokra, vagy kisebb erotikus segédeszközök tárolására is . A tálat a bútorra is helyezheti, és beleteheti például az autó vagy a ház kulcsát.

A Food Safe SGS egészségügyi tanúsítványnak köszönhetően megbízhat a minőségi kialakításában és abban, hogy a tál nem érintkezett semmilyen vegyszerrel a gyártás során.

A tál természetesen vízálló. Akár vizet, akár tejet, akár masszázsolajat öntünk bele, soha nem fogy ki semmiből. A vietnámi gazdák precízen megmunkálták és mindkét oldalról simították , így nem talál repedést vagy repedést a tartályban.

Szeretjük a nagyszerű árat is, amellyel kacsák maradnak új játékokért. Ezenkívül a kókuszdió tálak használatával támogatni fogja az anyagok újrahasznosításának modern irányzatát, és nem borítja el a bolygót felesleges hulladékkal. Nem szennyezi a levegőt veszélyes anyagokkal, amelyek a hulladékégetés során kerülnek a levegőbe.

Az edény használatakor ügyeljen arra, hogy ne boruljon fel, ne öntse ki, illetve ne öntse az ágyra vagy a szőnyegre. A kerek aljának köszönhetően a tál kissé billeg egyik oldalról a másikra. Ezért egy kis ügyetlenkedéssel egész egyszerűen és gyorsan megfordíthatod.

Az étel elkészítésekor és a tál tisztítása során ne feledje, hogy a kókuszdió héját nem szabad mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba vagy mosogatógépbe tenni. A magas és alacsony hőmérséklet ingadozása nem illik hozzá. A tál megrepedhet és eltörhet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "ECO friendly kókusz tálka – JUMBO PLAY" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem