Betöltés...

Fleshlight Fleshjack Colby Keller anál maszturbátor (25,5 cm)

Ár: 28.990 Ft

Nem jut eszünkbe senki, aki ellen tudna állni a karizmatikus, vörös Colby Kellernek, aki 2004-ben kezdte pornókarrierjét, és napjaink egyik legnépszerűbb pornószínészévé vált. Így nem csoda, hogy összefogott a Fleshlight céggel, és saját anális másolatot készíttetett.

Imádjuk a sima tapintású és kivételes hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkező Superskin anyagot, amely olyannak tűnik, mint az igazi emberi bőr. A strapabíró, műanyag tokkal együtt tartós kombinációt alkotnak, amely ellenáll minden állati szenvedélynek. És ebben a pornószínész Colby Keller szó szerint bővelkedik. A szex iránti szenvedélye és lelkesedése magával ragadja Önt a gyönyör titokzatos birodalmába, ahol nincsenek tabuk.

A kifinomult négyzónás belső szerkezet a bejáratnál finom gyűrűkkel kezdődik, amelyek lassan, apránként felfedik a makkot. Az azután a nagyobb kitüremkedéseken keresztül a kiemelkedő bordázatokhoz vezető utat járja be. A hüvely végén a férfiasságát a puha kiemelkedések csókjai várják, amelyek az üvegen lecsorgó vízcseppekhez hasonlítanak.

Nagyra értékeljük a segédeszköz életnagyságát, amely fokozza a reális maszturbációs élményt. Így amikor a férfiak behunyják a szemüket, vagy bekapcsolnak egy Colby Keller-filmet, az akció kellős közepébe kerülnek, és elfelejtik, hogy egy műpopsit tartanak a kezükben, nem az amerikai pornószínész valódi fenekét.

Az anális másolat teljesen vízálló kialakításnak köszönhetően rengeteg kalandban lesz része a zuhany alatt vagy a kádban is. Semmi sem lazítja el és izgatja fel egyúttal jobban, mint a forró víz és a minőségi orgazmus.

A Fleshlight gyártó híres az erotikus segédeszközök innovatív megközelítéséről, és a szabadalmaztatott Superskin anyaggal jelent meg a piacon, amelyről híres lett. Minden egyes termék minőségében és precíz kivitelezésében megbízhat.

De mivel a minőségnek ára van, a maszturbátor ára is egy kicsit magasabb. Ezért egy kicsit mélyebbre kell nyúlnia a zsebébe, amikor vásárol egyet. Ha azonban szívesen fizet felárat a kiváló minőségű és egyedi termékekért, és nem bánja az eszköz igényesebb karbantartását, akkor rengeteg felejthetetlen élmény és kéjes orgazmus elé nézhet, amit az anális másolat hoz el Önnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Fleshjack Colby Keller anál maszturbátor (25,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem