Betöltés...

Fleshlight Abella Danger Danger vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Ezúttal beiktattunk a kínálatunkba egy művaginát Anabell Danger valódi csiklómásolatával, aki a pornóipar világában nyújtott kiváló teljesítményéért sorra gyűjti a rangos díjat, egyiket a másik után, és aki a képernyő mögötti rajongóit hihetetlenül feltüzeli. A feszes belső szerkezet a legnépszerűbb Fleshlight struktúrák kombinációját kínálja az uraknak, így felejthetetlen orgazmikus gyönyörre számíthatnak.

Folyamatosan simogatni akarja majd a Superskin anyagot, mert hűen utánozza az emberi bőrt. Az urakat a lágyság mellett a belső hüvely hőszabályozó képességei is elragadják majd, ami felmelegítés után kellemes élményt biztosít az egész maszturbáció során.

A kiváló minőségű ABS műanyagból készült masszív tok ellenáll a kemény behatolásoknak és a férfi kéz nyomásának. Az alsó részén egy forgószelep található a játék belsejében lévő vákuum szabályozásához.

A kifinomult belső szerkezet még a legtapasztaltabb ínyenceket is a gyönyör csúcsára juttatja, és kipréseli a péniszből az utolsó csepp spermát is. A művagina bemeneténél jellegzetes puha golyókkal és három durvább gyűrűvel ellátott kamra várja a férfit. Ezútán a terhelési teszt után a makk egy hosszú, prizmás kiemelkedésekkel teli alagúton vágja át magát, amelyeket egy idő után jellegzetes négyzet alakú párnák váltanak fel. A hüvely utolsó részén a péniszt apró akupresszúrás pontok és az análist idéző, enyhén ívelt, bordás szerkezet stimulálja.

A valósághű segédeszközök szerelmesei értékelni fogják a maszturbátor életnagyságát is, aminek köszönhetően olyan érzéseket élnek át, mint egy nővel való szex alatt. És mivel a fleshlight teljesen vízálló felülettel rendelkezik, feldobja a szórakozást a fürdőben vagy a zuhany alatt, egyedül vagy a kedvesével.

Termékei prémium minőségének köszönhetően a Fleshlight márka közkedvelt a mi vásárlóink és külföldi vásárlók között. És bár a művagina precíz megmunkálása a magasabb árban is megmutatkozik, hisszük, de ezt a kezdeti befektetést megtéríti a feledhetetlen és erőteljes orgazmus.

A belső hüvely karbantartása egy kicsit több időt vesz igénybe, mint azt első pillantásra gondolná, de az alapos karbantartásnak köszönhetően jelentősen meghosszabbíthatja a maszturbátor élettartamát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Abella Danger Danger vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem