Betöltés...

Sapphire Boy tapadókorongos dildó (18,4 cm)

Ár: 13.155 Ft

Az univerzális felhasználású minőségi vibrátorokat toleráljuk, a tesztelés során pedig elsősorban a maszturbációra és a különböző társjátékokra alkalmas segédeszközökre koncentrálunk. A Sapphire Boy tapadókoronggal ellátott zafírt zseniális, enyhén ívelt anatómiai formája és ötletes kialakítása miatt iktattuk be a kínálatba. Tökéletesen illeszkedik a hevederekbe is, így nagymértékben diverzifikálja a partnerek közötti szerepcserét.

Tesztelőink nagyra értékelték a vibrátor karcsú testét és összességében kisebb méretét , amely azoknak a kezdőknek is megfelelő, akik szeretnék feltölteni a hüvelyt és a fenéket . A játékosokkal elégedetlen játékosok először szétteríthetik a feneküket, hogy megkönnyítsék a vibrátor bemutatását.

A lekerekített hegy egy csipetnyi makkal megkönnyíti a behatolást, és pontosan célozza a G-pontot és a prosztatát . A vibrátor formája herékes péniszt idéz, de az irreális játékok kedvelői is nyúlnak időtlen, kifinomult dizájnjához.

Önt is elvarázsolja a bársonyosan puha , veszélytelen szilikon anyag , amely kenés után kellemesen csúszik. A vibrátor enyhén rugózik, így minden népszerű erotikus pozícióban alkalmazkodik az intim részek anatómiájához. A szilikon gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, és még a gyors karbantartás során is értékelni fogja nem porózus felületét .

És ha még egy vízzel teli fürdőkádban vagy egy hétvégi közös zuhany alatt sem marad el az orgazmus, akkor élvezni fogja a vízálló vibrátoros felületet .

Mint már említettük, a vibrátor erős tapadókorongot kapott, amely tökéletesen illeszkedik a hevederekhez és minden sík felülethez . Ezért rögzítse a játékot a zuhanyzó falához, csempékhez vagy például egy tárgyalóasztalhoz. A fantáziádnak nincsenek határai, ezért kihangosított vezetés közben képzeld el, hogy van egy másik partner hármasban veled a hálószobában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sapphire Boy tapadókorongos dildó (18,4 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem