Betöltés...

Szilikon dildó Median (20 cm)

Ár: 23.040 Ft

A szilikon Median dildót szigorú tesztelőinkkel együtt első látásra és érintésre megszerettük. Átlagos méreteinek köszönhetően ez a részletesen kidolgozott eszköz örömet okoz a kezdőknek és a realisztikus játékok minden olyan szerelmesének, akik még nem keresnek rendkívül nagy segédeszközöket, de a mélyebb megtöltés csábítja őket.

Szeretjük a szép formájú makkot, a precízen hajtott fitymát és a feltűnő erezetet, beleértve a ráncos heréket, amelyek hihetően utánozzák az igazi pénisz megjelenését. Ezenkívül a dildó teste és hegye közötti érezhető átmenet intenzíven izgatja mind a hüvely, mind az anális falát.

Ellenőriztük, hogy a minőségi tapadókorong szilárdan tart minden sima felületen. Így a játékot tükörre, mosógépre, fürdőkádra, csempére vagy akár bútorra is rögzítheti. Ezért tesztelőinkhez hasonlóan Ön is élénkítheti a maszturbációt, ha új, érdekes helyeken, nem hagyományos pozíciókban hódol a szexuális játékoknak.

Anatómiai formájának köszönhetően a segédeszköz könnyen behelyezhető, és tökéletesen kitölti a hüvely vagy a végbélnyílás minden centiméterét. Ha szereti a maximálisan megtöltő érzést, amikor egy feszes, felpumpált pénisszel van Önben, akkor a Median dildóval pontosan ugyanazokat az érzéseket fogja átélni, amit a selymesen puha, szilikon anyag még tovább fokoz. Sötétben nem tudná megkülönböztetni az erotikus játékot és a partnere duzzadt büszkeségétől.

Végül kiemeljük a játék teljesen vízálló kezelését is. Lazítson a fürdőben vagy a pezsgőfürdőben egy csipetnyi lovaglással egy jókora dildón.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: A jó minőségű és egészségbarát segédeszközöket szeretjük. A Median szilikon dildó, amely elefántműhelyünkből származik, átment az Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzésén. Ezért bízhat a biztonságosságában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon dildó Median (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem