Betöltés...

Pissing Pleasure szilikon sperma stopper gyűrűvel és dugóval (6 mm)

Ár: 7.585 Ft

Egyszerűen imádjuk a kiváló minőségű, többfunkciós kütyüket, amelyek mindent teljesítenek, amit ígérnek. Ez az oka annak, hogy több száz üreges tágító tesztelése után megszerettük a szilikon spermiumdugót gyűrűvel és dugóval.Pissing Pleasure. A készülék hatékonyan gátolja az ejakulációt és üreges kialakításának köszönhetően pisijátékok közben is használható. A keskeny, 6 mm-es átmérőjű kezdőknek örömet okoz, akik első tágító játékukat keresik, és átvezetik őket a tágítás titokzatos világán.

A szondázás , avagy tágítók nyújtása és bevezetése a húgycsőbe egy intenzív szexuális gyakorlat, amely ütéseivel az extrém BDSM-játékok közé sorolja. Ezért leggyakrabban spermiumdugót és tágítót használnak büntetésül egy engedetlen rabszolgának. De ne tévesszen meg. Ami első pillantásra az erős férfiak játékának tűnik, az valójában még azoknak a férfiaknak is elégedett lesz, akik nem szeretik a BDSM gyakorlatokat.

A pénisz feltöltésével történő stimulálása intenzív nyomást gyakorol a húgycső érzékeny falaira , ami fokozza a maszturbáció vagy az előjáték élményeit. Az üreges pálcikán keresztül történő magömlés vagy vizelés ezt követő leállítása felejthetetlen élménnyé válik mindkét partner számára.

A keskeny , 6 mm-es átmérőt főleg a kezdők fogják értékelni, akik szeretnék kipróbálni a hangosítást. De a játék olyan férfiakat is izgat, akik a kisebb és rövidebb tágítókat részesítik előnyben.

A szilikon anyagának köszönhetően, amely nem porózus, a játék könnyen tisztítható és karbantartható . A szilikon rugalmasságában is kitűnik. Éppen ezért könnyen beilleszthető még egy hajlított péniszbe is, amelyben egy elasztikus gyűrű segítségével is tökéletesen tart.

Spermadugó gyűrűvel és dugóval Pissing Pleasure vízálló kialakítású . Ezért minden használat után gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja. A fürdőkádban vagy a pezsgőfürdőben azonban jobb, ha nem tágítja magát. A párás környezet nem alkalmas erre a speciális gyakorlatra, ahol fokozott higiéniára kell figyelni.

Megjegyzés : Mindig dugja be a kis dugót a gömb alakú tágító felső végébe . Soha ne dugja be a dugót a pálca keskeny végébe, és ne próbálja meg bedugni a húgycsőbe, ha az így van bedugva. A dugó kilazulhat, és a péniszben maradhat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pissing Pleasure szilikon sperma stopper gyűrűvel és dugóval (6 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem