Betöltés...

EKO Passion harisnya Nymeria, fekete

Ár: 5.855 Ft

Három színben kínáljuk az EKO Passion Nymeria modellt - elegáns fekete , romantikus fehér és paradicsompiros. A harisnya tökéletesen körülveszi a lábakat és a derekát, így kiemeli a természetes nőies varázst, amely egyetlen férfit sem hagy hidegen.
A bugyi hálós gyémántmintáját a combokon és a bugyikon rafinált rózsautánzat eleveníti fel. A szokatlan dizájn mindenki számára vonzó lesz, aki szenvedélyesen szereti az eredetiség és a nemesség kombinációját.
A Nymeria fehérneműnél a harisnyák és harisnyakötők zseniális összekapcsolása volt érdekelt bennünket. A magas derekú bugyi elfedi a has környékének tökéletlenségeit, és egyben csábítóan felfedi a lédús fenekét. A finom harisnyakötő övek nem fulladnak meg és nem vágnak a combokba.



A Nymeria harisnya dögös, de ugyanakkor tisztességes benyomást kelt, ezért a romantikus hölgyek és a tapasztalt csábítónők felkeltik a figyelmet. A fehérnemű az érzékiség és a kecses fátyolba burkolja a női íveket, és teljes mértékben megmozgatja a férfiak fantáziáját.
Az EKO Passion sorozat újrahasznosított anyagokból készül , amelyek környezetbarátak.
És mivel az ágyneműt az Európai Unióban varrják, Ön is bízhat a minőségében és a precíz kidolgozásában.



Tesztelőink azt találták, hogy a harisnya piros modellje kibontva az ipari festésre jellemző intenzív aromájú. Ezért azt javasoljuk, hogy az első viselet előtt mossa ki a ruhaneműt.
Harisnya viselésekor a hölgyeket is meg fogja lepni erősebb anyaguk, ami azonban egy idő után alkalmazkodik a test íveihez.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "EKO Passion harisnya Nymeria, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem