Betöltés...

EKO Passion harisnya Olivia, fehér

Ár: 5.845 Ft

ECO harisnya Passion Olivia három színváltozatban vannak varrva. A fekete harisnya eleganciát és előkelőséget idéz. A finom fehér modell azt a gondolatot ébreszti, hogy egy nő ártatlan lolitává változott. A vörös harisnya ezzel szemben egy égető szenvedélyt képvisel, amely minden férfiban felébreszti a féktelen, szexuális vággyal teli állatot.
A harisnya hálós kialakítása felkelti partnere szemének és kezének figyelmét. Hölgyeim, mielőtt észrevennétek, az ujjai olyan gyengédséggel fognak hozzátok bánni, amit megérdemeltek. Ön viszont péniszmasszázzsal kényezteti a lábával, puha hálós harisnyával.
A harisnyakötő érdekes utánzata felpörgeti a fantáziát és kiemeli a nőiességet. A harisnya letisztult dizájnját azok a nők is értékelni fogják, akik nem szeretik halogatni a klasszikus harisnyakötők felcsatolását, ami miatt olykor dühösek lehetnek.



A képzeletbeli hab a tortán, laza ék formájában, azok a türelmetlen párok értékelni fogják, akik nem szeretnek időt szakítani a ruháik levetésére. A harisnya ezért tökéletes egy gyors akcióhoz, például sétához a parkban.
A harisnyák újrahasznosított anyagokból készülnek . Az EKO Passion kollekció fehérneműivel a gyártó sikeresen ötvözte az erotikus fehérnemű divatos dizájnját a környezetbarát és fenntartható gyártással.
Annak ellenére, hogy a harisnyák univerzális méretben vannak varrva, megtartják a szükséges rugalmasságot . Nagyon jól állnak a hölgyeknek, és hozzájuk szabták.



Az Európai Unión belüli ökológiai termelésnek köszönhetően a vászon első osztályú minőséggel és precíz megmunkálással büszkélkedhet, melynek köszönhetően felejthetetlen élmények százaiban lesz része.
A tesztelés során azt találtuk, hogy a piros harisnyának kifejezetten utófesték aromája volt kicsomagoláskor. De ez nem vonatkozik a fehér és fekete harisnyára. Ezért azt javasoljuk, hogy kicsomagolás után először mossa ki a piros modellt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "EKO Passion harisnya Olivia, fehér" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem