Betöltés...

EKO Passion harisnya hamis harisnyakötővel Butterflies

Ár: 5.745 Ft

Az elegáns fekete színen szépen kiemelkedik a női láb teljes hosszában repülő pillangók mintája , és a képzeletbeli harisnyakötőn is megtalálod őket.
A kifinomult hamis harisnyakötők hangulatot és szexuális vonzerőt kölcsönöznek a harisnyának. Egyesítik a harisnyakötő nőies varázsát és a klasszikus harisnya kényelmét . A nők ezért egész nap jól érzik magukat ebben a darabban.



Az EKO Passion Butterflies modell egy univerzális méretben van varrva, amely rugalmas anyagának köszönhetően a legtöbb nő számára tökéletesen illeszkedik. Ezért nem kell aggódnia a megfelelő méret kiválasztásával a választás során.
Nagyra értékeljük az irritáló és egyben praktikus laza éket is . Ezért a hölgyeknek nem kell levenniük a harisnyát szex közben. Ráadásul egy ilyen szoknya alatti séta mindkét partnert felmelegíti egy szenvedélyes sebességre az erdő közepén.



A harisnyát az Európai Unió területén varrják. Ezért bízhat minőségükben és precíz feldolgozásukban, ami kíméli a természetet. A környezetbarátokat ezért az is érdekelni fogja, hogy a harisnyák regenerált nylonból (ECONYL) és lebomló elasztánból (ROICA) készülnek.
Tesztelőink első látásra beleszerettek a kellemes, rugalmas anyagból készült pillangós harisnyákba. Ennek ellenére ügyeljen az éles karmokra , a tisztítatlan faszékekre és más éles tárgyakra, amikor öltözködik, vetkőzik vagy hordozza őket. A harisnya elszakadhat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "EKO Passion harisnya hamis harisnyakötővel Butterflies" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem