Betöltés...

Szilikon szájkosár Inhale szellőzőnyílásokkal

Ár: 8.215 Ft

Sokáig kerestünk egy olyan geget, amin keresztül jobban tudjunk lélegezni, ha befogjuk a szánkat, és több változat tesztelése után végül találó elnevezéssel egy praktikus lyukakkal ellátott szilikon gag-ot is beiktattunk. Inhale. Elsősorban légzési problémákkal küzdő BDSM ínyenceknek ajánljuk, akik nem mernek nagy zárt labdát használni.

A gegek a könnyű és kemény büntetésben hívők kínzókamrájába tartoznak, amelyek során egy öklendezett szájú aluljáró egyetlen tiltakozó szót sem tud kimondani . Imádjuk, hogy gagyi Inhale 4 cm-es labdaátmérőjének köszönhetően kényelmes a szájban, és profi dominánsunk gyakran használja óráin.

Imádni fogja a Kiváló minőségű orvosi szilikont nem porózus és puha tapintású felülete miatt. A szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat a bőrön, a geggel való játék során pedig értékelni fogod, hogy a labda még erősebb harapással sem károsítja a gyermek fogait.

A készülék vízálló kezelése megkönnyíti a higiéniát, így csak egy pillanatot fordít a gag karbantartására.

A játék univerzális méretű , amelyet egy övcsattal ellátott állítópánt segítségével állíthat be. A gag ezért alkalmazkodik mind a férfi, mind a női fej kerületéhez. A csat csőrében egy nem feltűnő szemet is találsz, amelyen keresztül egy kis zár hurkát fűzheted át. Subík nem csak maga távolítja el a geget.

Játék előtt csak arra kell ügyelni, hogy a geget helyesen tegye a szájába , és ne fordítsa el. De ha jól meghúzod a pántokat a fej körül, a lyukak a helyükön maradnak. Ha pedig egy vadabb tombolás közben megfordul a gag a rabszolga szájában, nem kell mást tenned, mint jobban kinyitni a szádat, vagy a nyelveddel megnyalni a labdát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon szájkosár Inhale szellőzőnyílásokkal" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem