Betöltés...

Shivers szilikon dilator készlet (4–7 mm)

Ár: 8.430 Ft

Ezúttal egy Shivers szilikon tágító készletet iktattunk be kínálatunkba, amelyet imádni fognak a kellemes húgycsőtágításra vágyó urak. A négy átmérőjű tágító lépésről lépésre együtt hangleckéket ad még a teljesen kezdőknek is, akik Domintrixunk professzionális BDSM szalonjában megtalálják ezt a készletet.

A zseniális spirálforma a szonda legkisebb mozgására is intenzíven irritálja a pénisz falát. Tesztelőinknek a tágítók nem hagyományos, durvább, körmöket idéző kialakítása is tetszett.

A puha orvosi szilikon tapintásra jól rugózik, így a síkosított síkosítók könnyen beilleszthetők a péniszbe és alkalmazkodnak annak anatómiájához. A Shivers szett minden tágítójának praktikus, lekerekített lábfeje van, aminek köszönhetően a férfi büszkeség tágítását segítő eszközök vagy felük jól tartanak a kézben.

A katéterezés szerelmesei örömet okoznak a 30 cm-es tágítókkal , amelyekkel a játék mélyen behelyezésekor elérik a prosztata mögötti hólyagot .

A húgycsővel való játék során a fokozott higiénia játssza a főszerepet, így a tágítók karbantartása során is értékelni fogja a vízálló kezelést . Az urak azonban ne vigyék be a játékot a fürdőbe vagy a pezsgőfürdőbe, mert kellemetlen bakteriális gyulladás alakulhat ki náluk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shivers szilikon dilator készlet (4–7 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem