Betöltés...

Üveg dildó Swirl Up (22 cm) + velúr tasak

Ár: 24.225 Ft

Első látásra beleszerettünk az Üveg vibrátorba, a Swirl Up- ba, avagy az élvezet varázspálcájába. A dizájnos átlátszó dizájn a vibrátor belsejében található élénkvörös spirállal kombinálva irritáló hatású. A tesztelés során felizgattak bennünket a készülék felületén található spirális bordák , amelyek intenzíven stimulálják a hüvely falait. Több tucat kimerítő orgazmus, köztük a nedves orgazmus is meggyőzött minket arról, hogy a Swirl Up vibrátor nem hiányozhat az erotikus segédeszközök egyik gyűjteményéből sem. Még a kezdők is értékelni fogják szűk átmérőjét.

A szerszám kiváló minőségű és strapabíró boroszilikát (főző)üvegből készült, amely kiemelkedik erősségével és magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képességével. Ezért bízhat benne, hogy nem törik el könnyen.

Az üveg vibrátorral is élvezheti a hőmérséklettel való játékot. A hő és a hideg hatása korábban ismeretlen érzéseket hoz Önnek az erogén zónák, például a csikló vagy a hüvely stimulálásakor. Lehűtött vibrátorral a nyakon, a combon vagy a fenekén is megfuttathatja. Egyszerűen kényeztesd magad vagy partnered minden érzékeny pontját. És ha túl fázik ahhoz, hogy jégkockával játsszon, az rendben van. Hagyja, hogy a Swirl Up vibrátor meleg vízben felmelegedjen, és kényeztesse magát az élvezet forró csókjával.

A spirál alakú bemélyedéseknek köszönhetően a játék egy kicsit egy fagylalttölcsérre emlékeztet. De ne tévesszen meg. A kemény dudorok nem olvadnak el a vágyakozó test hője alatt. Éppen ellenkezőleg, intenzíven masszírozzák az egész hüvelyt , és így viharos orgazmusban részesülnek a nők. Próbálja meg forgatni (úgynevezett csavarozni) a vibrátort az óramutató járásával megegyező vagy azzal ellentétes irányba, miközben áthatol az ölébe. Erősebb és izgalmasabb stimulációt érhet el, amelyet semmilyen más játékkal nem fog tapasztalni.

Nagyra értékeljük a vibrátor kisebb átmérőjét is , amely kezdőknek és nőknek megfelelő, akik nem szenvednek a maximális töltéstől vagy nyújtástól.

A Swirl Up vibrátor vízálló kialakítású. Ezért vigye magával a zuhanyozásba vagy a fürdőbe, és kényeztesse magát egy izgalmas rodeóval a felszín alatt is.

Ami meglepett minket a tesztelés során, és amit szintén nagyra értékelünk, az a velúr táska , amelyet a termék csomagolásában találhat. Ritkán fordul elő, hogy a gyártó játéktáskát is mellékel a játékhoz, amiben el lehet rejteni a kütyüt.

Az egyetlen apró fenntartásunk az eszköz súlya. Mint minden üvegből készült játék, a Swirl Up vibrátor is mozog egy kicsit a kézben. Könnyű boroszilikát üvegből készült, de a többi, például gélből vagy szilikonból készült dildóhoz képest nekünk még így is kicsit nehezebbnek tűnik. De hisszük, hogy egy orgazmus elég lesz ahhoz, hogy az ő varázsa alá kerüljön, akárcsak mi.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Üveg dildó Swirl Up (22 cm) + velúr tasak" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem