Betöltés...

Locked műbőr erényöv

Ár: 21.460 Ft

A Locked műbőr erényöv a kíváncsi kísérletezők és a BDSM játékok elismert rajongóinak alapfelszereléséhez tartozik. Ez az univerzális méretű hám tökéletes lassú gyötréshez vagy izgatáshoz vibrátorral, ami alatt a tehetetlen urak nem könnyen tudják kivárni, hogy elérjék a kívánt orgazmust. Az edzett rabszolgák ezzel szemben elragadó kínzásnak vethetik alá magukat, mivel az eszköznek nincs nyílása, amelyen keresztül vizelhetnének. A domináns partner tehát irányítja a férfi csúcspontját, továbbá azt is, mikor engedi, hogy vécére menjen. Az erényövvel az előjátékot és a partnerjátékokat is élénkítheti nyilvánosan, mert még ruha alatt sem mutat feltűnően.

A gyártó minőségi, puha műbőrből varrta a segédeszközt, amely valódi bőrt idéz. A pénisztasak elég erős ahhoz, hogy szépen a helyén tartsa a péniszt, ugyanakkor lehetővé teszi az enyhe erekciót. Az ezüst részek erősítik a hám durva dizájnját.

Az oldalsó és az alsó állítható pántok 3 lakattal vannak zárva, melyeket csak a domina tud kinyitni. A csomagban összesen 4 db kulcsot talál. Az erényöv formája tangát idéz, és azt tapasztaltuk, hogy a lábak közötti pánt izgatja a fenék érzékeny bejáratát. A háromszögletű zsebbe csak a férfi büszkesége fér be, így a férfi heréit a tanga szorítja a testéhez. A hám tökéletesen betölti funkcióját, de ez attól függ, hogy milyen erősen húzza meg a hevedereket. A segédeszköz erős összehúzása a férfi büszkeséget (nem igazán) kellemesen meggyötörheti.

A közepesen vízálló anyag nedves szivaccsal és egy csepp szappannal könnyen tisztítható. Ezután hagyja levegőn megszáradni az erényövet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Locked műbőr erényöv" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem