Betöltés...

Black Beads anál zuhany (19,5 cm)

Ár: 8.360 Ft

Anális zuhany Black Beads Többfunkciós kialakítása , szokatlan formája és az anális szex kedvelőinek nyújtott élmények miatt iktattuk be az ajánlatba. A golyók ötletes formájának köszönhetően vibrátorként is használhatod a mellékletet, mellyel változatossá teheted partnered előjátékát. Az anális zuhanyok fő előnyei közé tartozik az egyszerű és alapos fenéktisztítás anélkül, hogy a ballont többször meg kellene tölteni.

A játék Kisebb átmérője könnyen behelyezhető és kellemesen tölthető, így kezdőknek is megfelelő a rögzítés. A golyók intenzíven stimulálják az anális falakat és a fenék bejáratát, így csak egy lépésre leszel az erős orgazmustól. A kötődés hossza egészen a prosztatáig ér , amely a férfiak egyik legérzékenyebb erogén zónája.

A Kiváló minőségű szilikon anyag csábító a simogatásra, és a sikosítóval való bekenés után a zuhany vajként csúszik a végbélnyílásba. Szeretjük, hogy a készülék nagyon rugalmas , ezért könnyen alkalmazkodik az emberi test anatómiájához.

A készülék vízálló kezelése egyszerű karbantartást tesz lehetővé, amely csak minimális időt vesz igénybe.

Tesztelőink is imádták a játék elegáns kialakítását, látható ízületek nélkül. Az összbenyomást némileg rontja a fémcsavar, de a zuhanycső rögzítésének felcsavarásakor nem nélkülözhető. A zuhany hegyén egy nagyobb fúvóka található, ezért javasoljuk, hogy gondosan figyelje a víznyomást , hogy a mély beöntés a lehető leggyengédebb legyen.

Kicsit sajnáljuk, hogy a zuhany anyaga nem kompatibilis a szilikon kenőanyagokkal , ideális zuhanyozáshoz. De hisszük, hogy meglegyen a kezed ezen az apró részleten. A vizes bázisú gélek is szépen kennek a fenék anális tisztítása előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Beads anál zuhany (19,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem