Betöltés...

Steel Restraint távtartó rúd

Ár: 12.520 Ft

Az első pillantásra nem feltűnő, de kifinomult, 30 cm hosszú , két oldalsó és egy középső szemű Steel Restraint távtartó rúd minőségi kidolgozással és az általa a BDSM játékok során nyújtott élményekkel körbeveszi az ujját. Az eszköz kiválóan alkalmas a comb vagy a boka nyújtására és a partner rögzítésére bilinccsel és kötéllel . A távtartó csábító kísérletezésre , ezért a kemény pisztácia és az érdekes vanília mellé ajánljuk .

A BDSM gyakorlatok világában a képzelet nem ismer határokat, és szeretjük, ha az eszközzel különböző pozíciókba köthetjük a testünket . Kombinálja kedvenc nyakörvével és pórázával , amelyet a középső szemhez rögzít, amikor az engedelmes partner egy távtartót köt a bokához. A kollekciónak tartalmaznia kell egy masszázsfejet vagy egy vibrátort is, amely erős erővel rendelkezik a kényszerű orgazmus érdekében, miután partnere térdét megfeszítette.

A távtartó rúd használatának másik módja az , hogy a másik férfi karját és lábát a hát mögötti rúd szemére köti, és egy képzeletbeli kecskét alkot. Professzionális domináns Lady Victoria is szívesen használja az eszközt a CBT gyakorlatokhoz , ahol egy álló vagy fekvő rabszolga megbilincseli a kezét, és a heréket a rúd középső szeméhez köti zsinórral vagy szalaggal. Még a legkisebb mozdulat is heves fájdalmat okoz neki.

A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült strapabíró anyagba is beleszeret, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és még a játszóklinikák rajongóit is megörvendezteti majd. A tömör fémnek köszönhetően a rudat az ágy fejéhez és a mennyezeti kampóhoz is rögzítheted, és biztos lehetsz abban, hogy nem hajlik el vagy törik el partnered testének súlya alatt.

 

A fém előnyei közé tartozik a vízálló felület is, így a Steel Restraint  rúd karbantartása eltart egy ideig. A játékok után egyszerűen törölje le egy nedves ruhával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Steel Restraint távtartó rúd" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem