Betöltés...

Passion combfix White Lace, M–L

Ár: 6.900 Ft

A gyengéd fehér szín az ártatlanságot és az eleganciát idézi. Hölgyeim, mutasd meg párodnak, milyen isteni leszel a nászéjszakán. Látni fogja, hogy szenvedélyes érintései nem fognak sokáig várni.
Az ezüst fonallal varrt Érzéki díszek gyorsan felkeltik a partner játékos lábujjainak figyelmét, amelyek nem felejtik el megsimogatni a láb minden darabját, puha ruhával letakarva.
A harisnya sima csipkéből van varrva, mely kellemes tapintású és finoman hűsít is. Engedjen meg magának egy hosszú és szenvedélyes előjátékot, amely a boldog csúcs felé vezető utazásának kezdete lesz. Mindketten élvezni fogjátok a romantikus ölelkezést.



Elasztikus anyagának köszönhetően a harisnya könnyen felvehető és tökéletesen illeszkedik. Egy gyengéd előjáték után élvezze a vadabb utazást.
A fűzős harisnyatartók belső oldalán elhelyezett két szilikon pánt erősen tartja a combot. Ezért nem száll le a harisnya a lábáról, amikor sétál vagy játszik.



Amikor kicsomagolod a Passion White Lace-t, finom szappanos illatot fogsz érezni, amely kellemesen rontja érzékeidet. A gyártó a harisnyát csomagolás előtt illatosítja. Még jobban élvezni fogja az első viseletet.
Megerősíthetjük, hogy a harisnyák kiváló minőségűek és precízek. A Passion White Lace modellt az Európai Unióban varrják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion combfix White Lace, M–L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem