Betöltés...

Samantha csíkos ruha, L

Ár: 15.180 Ft

Samantha ruhája két jellegzetes színt ötvöz, amelyek együttesen egyedi összjátékot alkotnak. Elegáns fekete, provokatív piros színnel a hölgyben felébreszti a domináns oldalt és az egészséges önbizalmat.
A nők azonnal beleszeretnek a Szimmetrikus csíkokba , mivel optikailag karcsúsítják az alakot , és így elrejtik néhány apróbb hiányosságot.
A ruha merész szabása kiemeli a szexi női sziluettet, mély dekoltázsuk pedig mágnesként vonzza a férfias megjelenést. A ruhák ezért a csábítás erős fegyverévé válnak.



A Samantha modell ultra-rövid hossza szabaddá teszi a seggét , ami finom simogatásra ösztönöz. A végtelenül hosszú lábak minden úriember fejét összefonják.
A ruha a nyak hátulján egy kis kampóval záródik . A nyakkivágásban és a háton található mély dekoltázsnak köszönhetően azonban a hölgyeknek egyáltalán nem kell kicipzározniuk öltözködés közben. Nem kell mást tenned, mint belesimulni hozzájuk, és odafigyelni lelkes partneredre.



A tesztelők dicsérik a kellemesen sima anyagot , amely vonz az érintésre és a simogatásra. Az elasztikus anyag szorosan körülveszi a hajlatokat , és kiemeli a darázsderekát. A hölgyek ilyenkor paradicsomnak és magabiztosnak érzik magukat.
A Samantha modell jól kijön más fehérnemű-kiegészítőkkel. Mi a helyzet a szexi kesztyűkkel vagy a pokolian bűnös harisnyákkal** ?

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Samantha csíkos ruha, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem