Betöltés...

Vinyl ruha Vincent, XL

Ár: 15.140 Ft

A férfiak a Vincent bakelit inget főként BDSM-játékok során használják, vagy egy domináns alfahím dögös szerepjátéka közben.
A fekete szín ötvözi az eleganciát és a stílust, ami szigorú benyomást kelt. De az izgalmas csillogás szexuális vonzerőt és izgalmas kísérletekkel teli, érzéki pillanatokat ígér.
Az ing minimalista stílusát a gallér és a praktikus gombok teszik élénkebbé, hogy a vetkőzés gyors és kényelmes. Ugyanakkor design elemként is funkcionálnak.



A partnert magával ragadja a férfias karok látványa, amelyek átölelik és simogatják. A rövid ujjak felfedik az izmokat, és légiesnek tűnnek a forró nyári napokon, vagy akár erotikus fulladáskor a hálószobában.
A férfiak a fehérnemű lakkozott felületének köszönhetően kiemelik izomzatukat. Pokolian szexi kísértés lesz belőlük azoknak a hölgyeknek, akik dögös testre gyanakszanak merész ruhák alatt.



A vinyl lenyűgöz majd fényes felületével, amely vonzza a kíváncsi tekinteteket és a kezeket . Belül viszont kellemesen sima anyaggal bélelt a lakkozott felület.
Bízunk benne, hogy a kissé igényesebb karbantartás ellenére is beleszeret a vinil anyagba. De a partnerjátékok során ügyeljen arra, hogy ne karcolja meg éles tárgyakkal az ing érzékeny felületét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vinyl ruha Vincent, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem