Betöltés...

Tenga Egg Stud maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 1.470 Ft

Elefánt kínálatunkban csak eredeti és minőségi játékokat szerepeltetünk, amelyeket alaposan tesztelünk, hogy csak a legjobb termékek juthassanak el vásárlóinkhoz. Tojás Tenga Egg Stud bővíti az eldobható maszturbátorok kínálatát . Praktikus eszköz egy egyéni esemény felpörgetéséhez, vagy a partnereddel folytatott intim játékok változatosabbá tételéhez.

A maszturbátor első pillantásra megragadja a tekintetét, mert úgy néz ki, mint egy klasszikus fehér tojás . Szeretjük puha és sima felületét , amely játékos szorítást és gyengéd érintéseket idéz elő.

A Minőségi TPE anyag a pénisz minden centiméterét kényezteti. A rugalmas tojás tökéletesen kitágul és megsimogatja a pénisz gyökerét és érzékeny kantárját. Az urak izgalmas önkielégítésben részesülnek a Tenga tojással együtt, amely felkavarja a szervezet összes hormonját.

A szerszám alsó részében egy kis kenőzselé-minta van elrejtve, amelyet a tojás belsejére kenünk. A hatszögletű csap alakú apró kiemelkedések intenzíven stimulálják a péniszt, így néhány percen belül extázis állapotba sodorja a férfit.

Kényeztesse magát egy kellemes kikapcsolódással a zuhany alatt vagy a fürdőben egy fárasztó nap után, és hívjon meg egy maszturbátort is játszani Tenga Egg Stud. A tojás vízálló kezelésének köszönhetően még egy hétköznapi esti fürdőzés is vad és féktelen utazássá válik .

A szerszám kompakt méreteit értékelni fogják a sok időt az úton eltöltött kalandorok, de azok a játékos párok is, akik hármasban szeretnének egy praktikus maszturbátorral. A praktikus tojás könnyen elveszhet a kabát zsebében vagy kisebb poggyászban . Egy üzleti út vagy egy nyári vakáció a tenger mellett így egy felejthetetlen erotikus kaland hangulatát kelti.

Megszerettük a japán Tenga márkát, elsősorban a részletekre való odafigyelésnek és a minőségi játékfeldolgozásra való hangsúlynak köszönhetően. Elégedett vásárlók százai térnek vissza hozzánk minden nap termékeikért.

Az egyetlen hátrányt a maszturbátor egyszeri használatában látjuk. A tesztelés során azonban rájöttünk, hogy ha gondosan megmosod a tojást és hagyod megszáradni, többször is felhasználhatod. Lehet, hogy néhány esemény után elveszíti a formáját, és nem lehet visszailleszteni a kis műanyag tokba, de ez csak egy apró szépséghibája, hogy elnézzük a készüléket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Stud maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem