Betöltés...

Tenga Egg Wind maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 1.470 Ft

A kicsi, de praktikus Tenga Egg Wind kibővíti eldobható japán maszturbátoraink kínálatát, amelyekért elégedett vásárlók százai térnek vissza újra és újra. A kezdők az önkielégítést teszik változatossá vele, a tapasztalt ínyencek pedig a tojást vonják be a párjukkal való játékokba.

Szeretjük a maszturbátor kialakítását . A műanyag csomagolásból kipakolás után egy cuki fehér tojás kandikál ki a férfiból, ami tökéletesen illeszkedik a kézbe. Alsó részében egy kis tokot találunk kenőzselé mintával . Ez megnedvesíti a szerszám belső részét, amely puha tapintású és rugalmas TPE anyagból készült. A férfiak ezért folyamatosan simogatják és szorítják a játékot.

Az irritáló léghullámok formájú belső szerkezete intenzíven masszírozza a pénisz teljes hosszában. Az urak egy pillanat alatt a hetedik mennyországban találják magukat, ahol elragadó orgazmus vár rájuk. És ne tévesszen meg első pillantásra a kis méretek. A rugalmas tojás a hím büszkeség teljes hosszára nyúlik . Ily módon ne csak a makkot és az érzékeny szeplőket simogasd, hanem a pénisz gyökerét is a markáns domborulatokkal.

A vízálló felületnek köszönhetően az urak is feldobhatják reggeli zuhanyozásukat vagy esti fürdőzésüket. A Tenga Egg Wind maszturbátor még egy wellness hétvégén is örömet okoz, amikor kiveszed a pezsgőfürdőbe és élvezed a közös játékot a pároddal és egy új játékkal.

Utazáskor értékelni fogod a tojás kis méreteit , aminek köszönhetően a reptéren is becsempészheted a készüléket, például a kabát zsebében.

A japán Tenga cég állandó helyet vívott ki magának az erotika világában, elsősorban az eredeti dizájnnak és a kiegészítők minőségi feldolgozásának köszönhetően . A tojások egyedi szerkezete, amely modellenként eltérő, egyedülálló lehetőséget ad a férfiaknak arra, hogy különböző maszturbációs technikákat próbáljanak ki, és így tökéletesre ékesítsék őket.

A Tenga Egg Wind maszturbátor egyetlen hátrányát az egyszeri használatban látjuk. De tesztelőink azt találták, hogy kis odafigyeléssel többször is használhatja az eszközt. Bár kissé nyúlik, és nem biztos, hogy vissza tudod tenni eredeti csomagolásába, mégis sok kellemes utazást fogsz vele élvezni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Wind maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem