Betöltés...

Tenga Egg Mesh maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 1.475 Ft

Tojás Tenga Egg Mesh kiegészíti az elefántkínálatunkban található eldobható maszturbátorok választékát. A japán Tenga márka a precizitásával és a minőségre fektetésével állandó helyet vívott ki magának az erotikus segédeszközök világában. A játék nemcsak maguknak a férfiaknak fog tetszeni szóló akciójuk során, hanem a játékos pároknak is a közös előjáték során.

A kütyü eredeti kialakítása gyorsan felkelti az összes figyelmet. A kerek műanyag csomagolásból egy aranyos fehér tojás bújik elő, amely tökéletesen illeszkedik a tenyerébe. Szeretjük a maszturbátor lekerekített íveit és sima felületét , amely érzéki érintéseket és játékos szorítást idéz elő. A puha és rugalmas TPE anyag csodálatosan nyúlik. Az eszköz ezért a teljes pénisz masszírozását végzi a makktól a gyökérig.

A tojás alsó részében egy kis meglepetés vár rád egy minta kenőzselé formájában, amelyet a szerszám belső részére kensz fel. Ezután már csak a péniszre kell helyezni a játékot, és átélni a szenvedélyes pillanatokat.

Tenga Egg Mesh a tojás egy sűrű szövésű háló alakú belső szerkezettel büszkélkedhet. A finom, de kiemelkedő kiemelkedések intenzív stimulációt biztosítanak a férfi büszkeségnek, ami az elragadó orgazmus robbanásához vezet.

A Tenga tojással a fürdőben vagy zuhanyozásban eltöltött pillanatok az este kedvenc kikapcsolódásává válnak. Csomagolja magával például egy tóhoz vagy gáthoz való kiránduláshoz, ahol Ön és partnere élvezheti a csodálatos vadonban. A Maszturbátor vízálló kezelése szó szerint egy féktelen vízi kalandot kíván.

A tojás kompakt mérete minden lelkes utazót megörvendeztet. Könnyen elfér a kabát zsebében vagy egy kis pénztárcában. Egy wellness hétvége, egy üzleti út vagy egy anyóslátogatás megfelelő előnyökkel jár.

Az erotikus játékok gyártója, a Tenga beletörődik a nem szokványos formatervezésbe és a szerszámok kiváló minőségű feldolgozásával . Éppen ezért egyre több elégedett, jellegzetes stílust és precizitást kereső vásárló tér vissza termékeihez.

Kicsit sajnáljuk, hogy a Tenga márka eldobhatóként gyártja a készüléket. Tesztelőink azonban azt találták, hogy megfelelő karbantartás mellett a maszturbátor többszöri használatra is kitart. Csak alaposan mossa le és hagyja megszáradni. A játék már az első akció után elveszti ikonikus tojásformáját, de ez csak egy apró részlet, amit elnézünk az eszköznek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Mesh maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem