Betöltés...

Beautiful Sky türkiz body, L–XL

Ár: 8.405 Ft

A test azúrkék színe paradicsomistennővé varázsolja a nőt, aki villámgyorsan magára vonja a férfiak figyelmét. A tengeri hullámok féktelen színében pompázó hölgyek könnyed légiességet és előkelő vonzerőt fognak érezni .
A nyakkivágás alsó részében összefutó vékony zsinórok egy patak apró csordulásaira emlékeztetnek, amelyek aztán csábító csipke formájában tovább tágulnak a test mentén.
Az anyag finom virágmintája romantikus hatást kölcsönöz a fehérneműnek, és kiemeli a modell gyengéd eleganciáját.



A kihívást jelentő aládrótozott bodyk megismételhetetlen kényelem és szabadság érzést kölcsönöznek a hölgyeknek. Tesztelőink dicsérik, hogy a vászon anyaga kellemes tapintású , nem karcolódik, nem vág sehol.
Az Érzéki csipke szinte az egész hátat beborítja, teret engedve partnere fantáziájának. A body hátulján található nagyobb kivágásnak köszönhetően a férfiak örömmel nézik majd a női alsót.



A test két S-L és L-XL méretben van varrva. Az elsőt az univerzális méretek közé soroljuk, amelyek a legtöbb nő számára megfelelnek. Utóbbi kiváló a teltebb formájú hölgyeknek. A fehérnemű rugalmas szövete simán tapad a bőrhöz és szeretetteljes gondozással kényezteti.
Hölgyeim, csusszanjanak bele a kifinomult Beautiful Sky modellbe, és repüljenek a pihe-puha türkiz felhők felé, tele erotikus vággyal és féktelen szenvedéllyel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Beautiful Sky türkiz body, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem