Betöltés...

Obsessive szett Elizenes, L–XL

Ár: 16.445 Ft

A fekete szín az érzékiség szimbóluma, és eleganciát kölcsönöz a fehérneműnek. Az Obsessive Elizenes szett egyike azon rafinált daraboknak, amelyek minden férfit elvarázsolnak.
A melltartó pántjaihoz erősített nem hagyományos choker eredeti szexi ruhává varázsolja a modellt, és felhívja a figyelmet a forró ajkakkal simogatásra vágyó szexi dekoltázsra. A gallér közepén egy elegáns ezüst ékszert találsz.
A melltartó megerősített kupakkal rendelkezik, így tökéletesen megemeli és formálja a melleket. Ezzel azok a nők lesznek boldogok, akik még jobban szeretnék megcélozni partnerük libidóját.



A mell alatti finom fűzés tökéletes alátámasztást és formát ad a melleknek, aminek köszönhetően a hölgyek közelebb húzhatják egymáshoz csalikjukat, és így vizuálisan növelhetik őket.
Szeretjük a magas derekú bugyit is, amely elfedi a csípő hiányosságait. Az ügyesen formázott fenék tökéletes lakoma a férfiak számára.



Az Obsessive Elizenes szett finom csipkével díszített gyönyörű mintával . Felejthetetlen hangulatot varázsol a meghitt együtt töltött pillanatok során.
És mivel a fehérnemű anyaga kellemesen elasztikus , könnyen felöltözhető, és nem csinál hamisítványt a figurán álló nők számára. A hölgyek pamutnak érzik majd magukat benne.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive szett Elizenes, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem