Betöltés...

Obsessive szett Sugestina, L–XL

Ár: 14.555 Ft

Az irritáló vörös és az elegáns fekete kombinációja szenvedélyes . Ha pokolian forró estére vágyik, a Sugestin készlettel nem lép félre.
A csábító bársony csipke szett chokerrel felhívja a kívánt figyelmet a nyakkivágásra. A nők ezért élvezik partnereik lelkes pillantásait, akik ujjbegyükkel egy hosszú, fekete sávot vizsgálnak, amely a nyaktól a hasig vezet.
A vékony szalagok hatékonyan egyesítik a csipke- és harisnyakötő szalagokat. Szeretjük, hogy a pánt kiemeli a természetes női íveket , amelyek egy partner elcsábításánál erőteljes fegyverré válnak.



A készlet puha anyagból varrva, finom rózsamintával díszítve. Ezt különösen értékelni fogja minden romantikus lélek, aki elegáns fehérneműre vágyik.
Könnyedén és egyszerűen megfeszítheted vagy meglazíthatod a pántokat , hogy megemeljék a melleiket és szexi dekoltázst varázsoljanak a hölgyeknek. A harisnyakötő hevedereit és magukat a harisnyakötőket pontosan ugyanúgy állíthatja be.
A fenéken háromszög alakú kivágású tangák érzéki dizájnjukkal első látásra elbűvölnek.



Sajnos semmi sem tökéletes és tesztelőink elsősorban azoknak a kisebb mellű, akár C méretű nőknek ajánlják a készletet, akik a legjobban passzolnak.
Ugyanakkor a csomagban nem talál olyan harisnyát, amelyet a harisnyakötőre rögzítene. Tehát tekintse meg kínálatunkat, és válasszon olyan harisnyát, amely tökéletessé teszi a Sugestin csábító készletét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive szett Sugestina, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem