Betöltés...

SKYN Selection – latexmentes óvszer mix (35 db)

Ár: 11.040 Ft

Engedje át magát a designnak és a szabadalmaztatott SKYNFEEL anyagnak. Az ausztrál, prémium latexmentes óvszer márka 35 óvszerből álló nagy keverékével érkezik a piacra, amellyel sok felejthetetlen pillanatban lesz része.
A nagy, 35 db-os óvszeres csomag sokáig kitart. Olyan modelleket talál benne, mint a SKYN Original, Extra Lube, Intense Feel, Elite, Hot, Cool és Coctail Club.
Minden óvszer egyedi poliizoprénből készül, amely a latexhez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért az óvszer ugyanolyan rugalmas, vékony és kellemes, mint az összes többi, azzal a különbséggel, hogy a SKYNFEEL anyaga nem okoz allergiás reakciókat.



Nagyra értékeljük az óvszer vékony falait is, amelyeknek köszönhetően maximálisan élvezheti a szexet. A férfiak különösen élvezik az intenzív érzést, mely ugyanolyan, mintha egyáltalán nem viselnének óvszert.
A csomagban található minden típus nagy adag síkosítást kapott a gyártótól. Ezért az óvszert könnyű felhelyezni, és még simábban behatolhat a női hüvelybe.



Anatómiai formájának köszönhetően az óvszer könnyen és gyorsan felhelyezhető, nem szorít és a helyén marad. Ezért érzéki, vad és hosszú menetre számíthat.
A kivételes termékek gyakran valamivel magasabb áron kaphatók, és ebben a nagy csomag SKYN Selection óvszer sem különbözik másoktól. Azonban minden SKYN márkájú terméket kipróbáltunk magunkon, és hisszük, hogy Ön is ugyanolyan elégedett lesz az óvszereikkel, mint mi. Még a valamivel magasabb áron is, ami tükrözi kiváló minőségű kidolgozásukat és szabadalmaztatott anyagukat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Selection – latexmentes óvszer mix (35 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem