Betöltés...

Plus size fekete overall Fetish Wetlook, XXL

Ár: 23.030 Ft

A nedves megjelenést idéző wetlook stílus fokozza a BDSM játékok hangulatát, amelyek az uralmat az engedelmességgel ötvözik. A modell elhivatott feliratosoknak és domináns szobalányoknak felel meg, akik szeretik párjukat egészen egyszerűen megtartani mind a hálószobában, mind a különféle fétiseseményeken vagy bulikon.
A Fekete időtlen és szexi. Felhívja a második félidő kívánt figyelmét az első jóra.
Az Overall Fetish Wetlook számos szerepjátékhoz is alkalmas. Csak magassarkút és szemmaszkot kell viselnie, és a hölgyek egy csettintéssel szexi macskává, playboy nyusziká vagy egérré válnak.



Szeretjük, hogy a zseniális szabás vizuálisan karcsúsítja az alakot még a molett nők esetében is . Ez növeli a teltebb hölgyek önbizalmát, és ügyesen letakarnak néhány plusz kilót, főleg a combon, csípőn és a hason.
A kétirányú Cipzárt értékelni fogják a gyors autók szerelmesei, akik nem akarják késleltetni a levetkőzést, vagy azok, akik még szex közben is feszes overálban szeretnék élvezni partnerük íveit. Csak húzza ki a fenekét, és az uraknak a párjuk nedves éke lesz a keze ügyében.
A hölgyek a nyakkivágásban cipzárral is játszhatnak, és nyakig gombos overált viselhetnek, vagy kiemelhetik dús mellkasukat.



A fényes anyag enyhén rugózik , így a nők villámgyorsan viselik. Az overál kényelmes viselet és nem vág bele a csípőbe.
Azt találtuk, hogy a modell megfelel a magasabb, legalább 170 cm-es nőknek. Tesztelőink azonban játékosan megbirkóztak ezzel a kisebb hiányossággal a nadrág hajlításával.
Azt is sajnáljuk, hogy a fényes anyag hajlamos a ragadásra. Ezért ne dobja ki a finom papírt az eredeti csomagolásból, és óvatosan helyezze be a hajtások közé.


Értesítés
A vinil anyag szereti összeragadni és megsérülhet. Ezért a közös játékok során nem javasoljuk, hogy mindkét partner egyszerre viseljen bakelit ruhát. Ezenkívül ne kombinálja a piros darabokat feketével vagy fehérrel. Elszínezhetik egymást, és csúnya foltokat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size fekete overall Fetish Wetlook, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem