Betöltés...

Plus size szett Noblesse, XL–XXL

Ár: 11.700 Ft

A fényűző fekete és piros színkombinációt fehér gyöngyök húzzák alá a nyakkivágásban és a lépésben . Az egész készlet ezért előkelő, érzéki és nőies megjelenésű .
A dekoltázs gyöngyei első látásra minden férfit rabul ejtenek. A hálószobában tehát a partner kíváncsi kezei alig tudnak elszakadni a felfűzött gyöngyökkel ellátott rugalmas gumiszalagtól, amely a nyitány során az univerzum középpontjává válik. Ha azonban a hölgyek például hivatalos ruhák alatt fehérneműt hordanak, akkor fogadhatnak, hogy az egész terem gyönyörködtető látványa vonzza majd őket.
A fekete masnit díszítő kivágásokkal ellátott melltartó egy kifinomult részlet, amelyet különösen azok az urak fognak értékelni, akik szeretik a női melleket és az izgatott mellbimbókat.



Tesztelőink nagyra értékelik a levehető harisnyakötő öveket , amelyeknek köszönhetően hordhatod a készletet harisnyával vagy anélkül.
A csipke puha, mint a pókháló . Ezért az anyag egy pillanat alatt kényelmes második bőrré válik, amelyben a nők magabiztosan és kényelmesen érzik magukat.
Az elasztikus anyagnak köszönhetően a fehérneműt könnyű felvenni, és minden hölgy egyéni ívéhez igazodik.



Nekünk tetszik a magas derékú tanga, amely elrejti a has és a csípő hiányosságait , és ezáltal vizuálisan is karcsúsítja az alakot.
A szabad körben lévő gyöngylánc intenzíven stimulálja a csiklót , amelyet minden mozdulatnál a golyók finom súrlódása kényeztet.
Kicsit sajnáljuk, hogy nem találsz a csomagban olyan harisnyakötőt, amely tökéletesre hangolná az egész modellt. Tekintse meg tehát elefántmenüünket, és válassza ki a legjobban tetsző harisnyát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size szett Noblesse, XL–XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem