Betöltés...

Metal Prison erényöv

Ár: 13.875 Ft

A Metal Chastity Belt próbára teszi azoknak az alázatos férfiaknak a türelmét és önfegyelmét , akik a teljes odaadás érzésére és egy erősebb orgazmusra vágynak , amit akkor tapasztalnak meg, amikor domináns felük végre kiszabadítja férfiasságát a fém fogságából. A ketrec kiválóan alkalmas könnyű és kemény BDSM játékokhoz, tapasztalt rabszolgáknak és kíváncsi vaníliának egyaránt ajánljuk. Az ágyéki hevedereknek köszönhetően a ketrec nem válik le a péniszről , így az urak nyilvánosan tehetnek engedelmességi tesztet.

A ketrec anatómiai formája jól illeszkedik, így kényelmes viselet, és nem zavarja a szokásos tevékenységeket, például bevásárlást a bevásárlóközpontban vagy sétát a parkban. Tesztelőink röviddel az ejakuláció után feltették a ketrecet . Az orgazmus után általában nincs azonnali erekció, ami megakadályozza, hogy a férfiak a játékot a péniszre helyezzék.

Maga a tisztasági öv felszerelése némi gyakorlást igényel, de ezt nem teheti meg. Egy csepp síkosítóval is segítünk, aminek köszönhetően a férfi büszkesége jobban belesimul a készülékbe. Először a heréket vezesse át a fémgyűrűn, majd a péniszen, amelyre végül felhelyezi a ketrecet. Ezután már csak a lakatot kell bezárni, amit csak a domináns madám vagy úr kezével lehet kinyitni.

A Kiváló minőségű rozsdamentes acél minden érzékszervére figyelmeztet, kivéve a rabszolga büszkeségét, az érintés utáni vágyat és az orgazmust. A fém kellemesen hűt, és további előnyei közé tartozik a nagyobb súly , amelyet a CBT vagy más kemény BDSM gyakorlatok során értékelni fog.

A Metal Chastity Belt csúcsán praktikus lyuk található, így alkalmas pisijátékra vagy tágító behelyezésre , aminek főleg a rendelők szerelmesei örülhetnek majd. A vízálló kezelésnek köszönhetően az uraknak zuhanyozás közben sem kell levenniük a ketrecről. Ezért akár több napig is viselhetnek tisztasági övet.

A játék külső lakattal zárható, a csomagban 3 db pótkulcsot talál.

A magasabb ár mellett csak egy apró hibát találtunk a szerszámon. A ketrecben csak egy méretű , 4,5 cm belső átmérőjű gyűrű található, amelyen sajnos az urak átlagosan nem jutnak át a pénisz és a herék. Ez különösen igaz a normál péniszméretű férfiakra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Metal Prison erényöv" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem