Betöltés...

Jungle Ride férfi boxeralsó, S

Ár: 6.670 Ft

Friss nyári szellő, vegyes italok, esti séták a sétányon – mindezt az excentrikus boxerek idézik fel nem mindennapi színkombinációban. A neonsárga szín érdekesen kontraszt a sötét nyomattal , egyedi és eredeti összjátékot teremtve.
A bambuszlevelekkel teleszórt egzotikus dzsungelre emlékeztető modern mintával a férfiak soha nem tévednek. Szexi fehérneműben rettenthetetlen Tarzanná változik , aki higgadtan néz szembe még vadállatokkal is, hogy megvédje partnere becsületét.



A boxerek klasszikus szabása különösen tetszik a kényelem és a stílus szerelmeseinek. De a fehérnemű a tangák vagy rövidnadrágok szerelmeseit is érdekelni fogja, mert az intim részek kiváló és szeretetteljes ápolást nyújtanak .
A boxerek anyaga selyempálmalevélként övezi az izmos fenekét és lágyságával és rugalmasságával minden urat megnyer. A szűk fehérnemű az ember második bőrévé válik , amit alig érez.



A boxerek első ránézésre fürdőruhának tűnnek, és még a rugalmas anyaguk is emlékeztet rájuk egy kicsit. De a tesztelőnk egy modell Jungle Ride dicsérte és nyugodtan ajánlja normál napi viseletre. A férfiak is nagy zajt csapnak vele az esti csábítás során. Szóval, uraim, dobjátok le a nadrágotokat, vegyetek fel egy ritmikus zenét, és hurrá sztriptízre.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Jungle Ride férfi boxeralsó, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem