Betöltés...

Bondage kötél Silk Catch (10 m)

Ár: 6.570 Ft

A Silk Catch bondage kötél (10 m) fekete színben sima poliészter anyagból kötött, amely nem szúrós. Ezt minden játékos pár értékelni fogja, akiket vonz a megkötött test szépsége, és ki akarják próbálni ezt a gyakorlatot. A finom és puha kötelet azok a kezdők is értékelni fogják, akik még csak most tanulnak kötözni, és gyakorolniuk kell a csomózást, mert ez a szintetikus kötél jól feszül és gyorsan kioldható. Engedje át magát varázsának, és fedezze fel a kötöttség titokzatos világát.

A kötözés (bondage) során a partnerek megegyeznek abban, hogy kit kötnek meg, és melyikük lesz a domináns partner. Egyes D/sz párok szerepe egyértelműen fel van osztva a kapcsolatban, míg mások szeretik váltogatni a rabszolga és az úr(nő) szerepét.

A Silk Catch bondage kötél erős és kellemes tapintású poliészterből szőtt, és leginkább az úgynevezett esztétikai kötözésre fogja használni. Itt a főszerepet a szépen megkötött csomók játsszák, amelyek kiemelik a férfi vagy női test szépségét. A fekete színű kötél a meztelen testen és a csipkés fehérneművel is feltűnik. Képzelje csak el... a menyasszony szexi fehér bodyban, harisnyában és fátyolban fekete kötéllel díszítve jobban kitűnik az esküvői fotókon, mint egy vastag szaténruhában. Ha a kötéllel játszik, engedje szabadjára a fantáziáját, és kombinálja erotikus fehérneművel vagy ruhákkal. A legbátrabbak megbilincselve, kötéllel feldíszítve kimehetnek az utcára.

A kötél mindkét vége hatásos rojtokkal van díszítve, amelyek egyben megakadályozzák a kötél foszlását. Kipróbáltuk, hogy miután a teljes kötelet a test köré kötjük, a bojtok elegánsnak és érdekesnek tűnnek. Ha a kezek hátul vannak megkötve, járás közben csiklandozhatják a megkötött partner fenekét. Amikor megköti az utolsó csomót a derék elülső részén a változtatosság érdekében, a kötéllel dizájnos övet készít.

Másrészt a Silk Catch Bondage kötél nem alkalmas shibarihoz a rojtok és a sima anyag miatt. A bojtos végek akadályoznák ezt a gyakorlatot, és maga a kötél kioldódhat, amikor a partner súlya miatt felfüggesztve van.

FIGYELMEZTETÉS: Amikor megköti partnerét, tartson kéznél egy ollót arra az esetre, ha gyorsan ki kellene szabadítania. Ezenkívül soha ne hagyja magára a megkötözött párját, és ne kössön kötelet a nyakába.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bondage kötél Silk Catch (10 m)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem