Betöltés...

Fleshlight Angela White Indulge vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Az igazán forró játékok, amelyekben nincsenek tabuk, minden szerelmese élvezni fogja Angela White pornószínésznő vaginális másolatát. Ez a féktelen vadóc nagyon fel tudja pörgetni a videóit. Művaginája olyan izgató belső szerkezettel nyűgözi le, amely percek alatt orgazmust eredményez minden férfinak.

A szabadalmaztatott Superskin anyag, amely olyan puha és lágy tapintású, mint a valódi emberi bőr, az egyik legjobb minőségű a piacon. Nemcsak a női bőr valósághű utánzatával, hanem hőszabályozó tulajdonságaival is örömet okoz, aminek köszönhetően gyorsan felmelegszik. Ezért közvetlenül a játékok előtt melegítse fel a szexjátékot meleg vízben vagy a speciális Fleshlight hüvelymelegítő segítségével.

Az erős, műanyag tok ellenáll az erős szorításnak és az erős behatolásoknak is. Az alsó részén található egy forgószelep, amellyel szabályozhatja a játék belsejében lévő vákuum mértékét.

A Fleshlight Angela White Indulge művaginánál a gyártó gondoskodott arról, hogy a vele végzett stimuláció felejthetetlen és nehezen pótolható élmény legyen, amely térdre kényszeríti a férfiakat. Ötletes belső felépítése, amely kígyószerűen hullámzik, és teljes hosszában kisebb-nagyobb kiemelkedések borítják, amelyek duzzadt mellbimbókra emlékeztetnek, mindenkit orgazmusra késztet. Kezdő és tapasztalt ínyenceket egyaránt.

Nagyra értékeljük az eszköz életnagyságát. A vele átélt élmények ezért hasonlóak a partnerrel történő valódi szexhez. A teljesen vízálló kialakításnak köszönhetően az urak élvezhetik a játékot vele a fürdőben vagy a reggeli zuhany alatt is. Az orgazmus jobban felébreszti az embert reggel, mint a legerősebb kávé.

A Fleshlight gyártó híres csúcsminőségű termékeiről és innovatív technológiáiról, amelyek a világhírű erotikus segédeszköz márka jellemzői közé tartoznak. Ezért bízhat minden forgalomba hozott termék precíz kidolgozásában.

Kicsit fájlaljuk azonban a Fleshlight Angela White Indulge művagina valamivel magasabb árát és az igényesebb karbantartást is, ami néhány plusz percet lop el Öntől. De hisszük, hogy az első orgazmikus robbanás után megbocsátja a szexjáték eme apró hiányosságait.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Angela White Indulge vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem