Betöltés...

Monster dildó kettős szilikonból Fantasy Cock (18 cm)

Ár: 16.870 Ft

Hagyja, hogy a saját képzelete vegye át az irányítást, és tapasztalja meg az erőteljes orgazmust a Fantasy Cock monster dildóval. Puha, dupla szilikonból készült felülete az emberi bőrt utánozza, és minden helyzetben alkalmazkodik intim testrészeihez, amikor becsúsztatja. A szilárd tapadókorong felélénkíti a páros játékot egy izgalmas svéd hármas által, amikor a telhetetlen nyelv mindkettőjüket magával ragadja. A nagy átmérőt, amely a vaginát és az análist teljesen kitölti, a fisting szerelmesei is értékelni fogják.

A keskeny makk könnyen és simán utat tör magának a nő ölébe és fenekébe. A csúcs hangsúlyos ívének köszönhetően a hegye eléri a G-pontot és a prosztatát, így intenzív stimulációt és erőteljes csúcsokat élvezhet.

A kerek tapadókorong jól tart bármilyen sima felületen. Fűszerezze meg a maszturbációt guggoló pozícióval vagy hátulról, és rögzítse a dildót a csempére, tükörre, a fürdőkádhoz vagy akár a mosógéphez.

A Fantasy Cock monster dildó kialakítása a legvadabb fantáziákat ébreszti fel önben. Egy kicsit péniszt, nyelvet és csápot idéz. Amikor játszani kezd vele, földöntúli élvezetet tapasztalhat meg animal roleplay alatt vagy földönkívüli játékokban.

Különleges felületi textúrája behelyezéskor kiálló bordázatra hasonlít, amely intenzíven izgatja a vaginát és az érzékeny anális falakat. Egy további vibrációs játékkal kombinálva olyan gyors és kimerítő csúcsot élhet át, mint mi.

A legjobb dolog a Fantasy Cock monster dildóban a kivételes kétrétegű szilikon, amelynek köszönhetően az eszközt minden oldalra vagy U alakban összenyomhatja és hajlíthatja. A puha és selymes tapintású felület az emberi bőrre hasonlít. A két mozgó szilikonréteg hatását különösen a hüvelybe vagy az análisba való behatoláskor értékeljük, amikor az a benyomásunk, mintha egy fürge nyelv hatolna belénk, amely jobbra-balra csavarodik.

A vibrátor teljes vízállóságát nemcsak a karbantartás során fogja értékelni, hanem különösen akkor, amikor egy buborékokkal teli fürdőben szeretné elérni az orgazmus cunamit.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Monster dildó kettős szilikonból Fantasy Cock (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem