Betöltés...

Enyhén csillapító fisting gél Long Fist Play (500 ml)

Ár: 8.815 Ft

A Lubrigel kisebb változatának beépítése után egy nagyobb, 500 ml-es testvérpárral bővült az étlap. A kissé csillapító Hosszú Ököl lejátszás öklözés gél egy nagyszerű választás fisters, akik élvezik a kellemes érzést maximális töltési a végbélnyílás vagy hüvely gyakrabban és szeretné, hogy elegendő mennyiségű kenőanyagot mindig kéznél van. A gél jól siklik, és sokoldalúságának köszönhetően a ökölvörös gél első választásaként ajánljuk azoknak is, akik nem tudnak választani .

A sekély és mély ökölfogás a szexuális irányultság körében népszerű szélsőséges erotikus gyakorlatok közé tartozik, amelyek során az egész kezet fokozatosan behelyezik a hüvelybe vagy a fenékbe egészen a csuklóig vagy az alkarig. Az öklözés szerelmesei átélik a mély és maximális kiteljesedés örömét . Ez a technika időt és türelmet igényel, ezért soha ne nyomja rá a fűrészt, és adjon partnerének hosszú előjátékot és sok időt a kikapcsolódásra. A kommunikáció, az óvatosság, a bizalom és a gyakorlat kulcsfontosságú . Öklözéskor mindig tartsa tisztán a kezét és a körmét, és használjon latex vagy poliuretán kesztyűt . Ez megakadályozza a kisebb horzsolásokat, amelyek fertőzésforrást jelentenek. Az alkoholt jobb félretenni. Javítja a hangulatot, de az érzékszerveket is tompítja, könnyen sérüléshez vezethet.

Gondosan teszteltük a Long Fist Play gélt a fisting gélek számos más változatával együtt, és ez a termék az egyik legnépszerűbb csillapító kenőanyag tesztelőink között. A prémium minőség mellett különösen értékelni fogja a hosszú siklást , amit gyakorlatilag az egész játék során élvezni fog, mert a hibrid alapú síkosító alig szárad a szilikontartalma miatt . A gél sűrűbb, de már nem kell keverni, mert az állaga azonnal használható . Ha vékonyabb állagot szeretne, csak áztassa be a kezét, vagy adjon hozzá egy kevés vizet .

A síkosító gyengéden érzékenyíti az intim területeket, de nem szünteti meg teljesen az érzékenységüket , ahogy egyes, erősebb pufferkomponensű géleknél sem. Ily módon különösen a kezdők mindig kontroll alatt tudják tartani érzéseiket. A gél koncentrációja magasabb, mint a klasszikus síkosító zselé, így nem fogyasztod annyit szex vagy játék közben. Azonban soha ne spóroljunk a zselével öklözéskor, különösen az anális nyújtásakor, és szükség szerint folyamatosan kenjük be az ujjainkat és az erotikus segédeszközöket. Mindig tartson tiszta kezet vagy játékot, amikor kiveszi a gélt a csészéből, hogy megakadályozza a baktériumok bejutását a kenőanyagba.

Az olajmentes hibrid alap jól oldódik vízben, de a szilikon gondoskodik arról, hogy a gél ne mosódjon ki olyan gyorsan, mint a vízgéleké . Így például élvezze a zuhany alatti öklözést.

A finom állag nem ragad és behatoláskor sima marad . Amikor ujjakra vagy erotikus eszközökre alkalmazzák, a gél folyamatos réteget hoz létre, amely nem csöpög . A Long Fist Play síkosító nem illatosított, és semleges aromájának köszönhetően nem zavarja meg az intim élményt. Ha szükséges, kombinálhatja más ökölvörös zselével .

És mivel a gél nem teszi tönkre a latex óvszert vagy a puha PVC-t és a TPE/TPR játékokat , vigye el kedvenc vibrátor- vagy latexkesztyűjét az öklözéshez. Tesztelőink a tapadókorongos vibrátorokat részesítik előnyben, mert kényelmesen ülhetnek rajtuk és használhatják testük súlyát, különösen maszturbáció közben, amikor a másik fele nincs kéznél. Ha jobban szereti nyújtani az öklét, javasoljuk a fekvő pozíciót. Az XXL játékok edzéshez is kiválóak , mert fokozatosan nyújtják a hüvelyt vagy az análist.

A kenőanyag magasabb árkategóriába tartozik, így vásárláskor kicsit mélyebben nyúl a zsebébe. De egy nagy csomag sokáig kitart .

Azt is sajnáljuk, hogy a hibrid alap rontja a szilikon anyag porozitásmentességét, ezért ne használjon szilikon szerszámokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Enyhén csillapító fisting gél Long Fist Play (500 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem