Betöltés...

Obsessive jelmez Stewardess, S – M

Ár: 17.965 Ft

Az Obsessive légitársaság egyedülálló lehetőséget kínál a nőknek, hogy vonzó légiutas-kísérővé váljanak, aki teljesíti az utasok minden titkos kívánságát. Az irritáló jelmez felébreszti a hölgyben a vágyat, hogy a légtér királynője legyen.
Az elegáns gallérral ellátott játékos jelmez érzékien tárja fel a női dekoltázst, aminek köszönhetően az elkészített italokban még a jégkockák is olvadni kezdenek. Az érzéki szürke szín az eredeti gombos rögzítéssel együtt egy igazi uniformisra emlékeztet.
A ruha rövid szabása megmutatja a hosszú lábakat és a szexi fenekét, így a nők magabiztosnak és ellenállhatatlannak érzik magukat benne. A forró légkör biztosítja, hogy a fedélzeten senki sem nélkülözheti az oxigénmaszkot. Az egyenruha hátulján található provokatív hasíték vonzza a férfiak könyörtelen kezét, akik szeretik a stewardesst gyengéd seggveréssel jutalmazni.



Az elegáns sapka jól tartja a fejet, és magasabb szintre emeli az egész készletet. A ruhák és sapkák bűnös kombinációja hamar összezavarja az utasok fejét.
A puha és rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik a bőrhöz, kiemelve a női hajlatokat . A csábító tangák passzolnak a jelmezhez, és stílusosan kiegészítik az egész ruhát.



Hölgyeim, adjatok egy kis luxust a férfinak, és foglaljatok neki jegyet, mielőtt elfogy. Készítsen finom falatokat és készítsen repülési tervet.
Tesztelőink azt találták, hogy a nyakon lévő gomb bekapcsolása egy kicsit több türelmet igényel. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy a jelmez friss szellőt hoz a párok hálószobájába, és minden egyes repüléssel szuperszonikus sebességgel nő a párok szexuális étvágya.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive jelmez Stewardess, S – M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem