Betöltés...

Pure Happiness női combdísz, fehér

Ár: 2.445 Ft

A kifinomult harisnyakötő, amely minden öltözékhez csavart, nem hiányozhat a gardróbból. Három színkombináció mosolyt varázsol a férfiak és a nők arcára egyaránt. Az élénk fehér szín ártatlanságot és édes romantikát kölcsönöz a fehérneműnek. Az eleganciára és a tisztességes stílusra támaszkodó hölgyek megelégedésére szolgál. A sötétfekete modell nemességet sugároz, és gyorsan felébreszti a nőkben a hatalomvágyat. A piros harisnyakötő a nőiességet, az érzékiséget és az elragadó élvezetet testesíti meg.
Egy kis masni vagy rózsa formájú kis dísz élénkíti a harisnyakötőt, és lenyűgöző kontrasztot hoz létre, amely rakéta sebességgel vonzza partnere nézeteit.



A rugalmas harisnyakötő gumi minden hölgynek passzol, a szokásos kész mérettel. Minden nő meglepheti partnerét esti játékok vagy szexi sztriptíz közben.
A selyem csipke megnyeri a luxus minden szerelmesét. A Finom és gazdagon díszített fodrok enyhén kiemelkednek, és egy kis aranyos szoknyára emlékeztetnek.



Szeretjük, ha a harisnyakötő kellően rugalmas ahhoz , hogy alkalmazkodjon a comb kerületéhez. Ezen kívül kellemes viselet, sehol nem vág, nem harap.
A fehér harisnyakötő ideális ajándék lesz minden leendő menyasszony számára, aki megfosztja a férfiakat egy elég bűnös meglepetéstől a nászéjszakán. Más színek is örömet okoznak azoknak a nőknek, akik szeretnék feléleszteni az erotikus fehérneműt , és intim pillanatokra hangolni párjukat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pure Happiness női combdísz, fehér" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem