Betöltés...

Leopard Dream egyrészes fürdőruha, XL

Ár: 12.120 Ft

A fekete-fehér érdekes kontrasztja le fogja nyűgözni azokat a nőket, akik szenvedélyesek az elegancia és a nemesség iránt. Az ellentétek harmóniáját egy vékony, leopárdmintás megkötésre alkalmas pánt egyensúlyozza ki.
Jellegzetes megjelenésüknek köszönhetően az állatmotívumok mindig megtalálják a helyüket a divatirányzatokban. Ezenkívül a színes újjáéledés felébreszti a nőkben a vadállat ösztöneit .
A klasszikus fürdőruha anyaga tapad a bőrhöz, és jól illeszkedik a női sziluetthez . A Leopard Dream modell párnázással büszkélkedhet, amely gondoskodik a mell kényelméről, és csábító és természetes formát kölcsönöz annak.



A fürdőruhák zsinórral vannak megkötve, amit egy nő a derekára tekerhet, vagy a nyakát díszítheti velük. Mindig egy kicsit más érzéki modellben lep meg a víz mellett. Tesztelőink dicsérik ezt a kötözési módot, mert kisebbre és magasabbra is passzol .
A kifinomult Leopard Dream fürdőruha biztosítja a hölgyek divatikon hírnevét, mivel finoman felfedi a női íveket , kiemeli a dekoltázst és a lapos pocakot. A színek kombinációja és a szokatlan szabás vizuálisan karcsúbbá teszi, és extra adag önbizalmat ad a nőnek .



Ezenkívül a divatos kiegészítő, például egy jellegzetes nyaklánc formájában, tökéletesre emeli az összruhát. Hölgyeim, menjetek tengerre a Leopard Dream modellel, és nem a szexi életmentő lesz az egyetlen, aki vigyáz rátok.
Bár a Leopard Dream fürdőruha stílusával és exkluzivitásával hívja fel magára a figyelmet, de a nyakkivágás merészebb kivágása miatt vadabb vízi játékokhoz vagy strandröplabdához nem nagyon illik. De ideális partnerré válnak, ha elcsábítanak egy partnert a tengerparton vagy kellemes kikapcsolódást a szálloda medencéjénél.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Leopard Dream egyrészes fürdőruha, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem