Betöltés...

Clinic Hard fém szorító gumi feltéttel

Ár: 6.305 Ft

Fém bilincsek olló alakú Clinic Hard nem hiányozhat egyetlen kínzókamrából sem. Különösen a klinikai játék rajongóinak fognak tetszeni, akik olyan eszközöket szeretnének a gyűjteményükben tudni, mint egy orvosi vizsgálatnál. A szorítóbilincsek fájnak, mint a pokol, így a tengeralattjáró sokáig emlékezni fog a vizsgálatra. A játék kiválóan alkalmas a test különböző érzékeny területeinek kínzására vagy CBT-gyakorlatokhoz.

A bilincsek kialakítása sebészeti mogyorót idéz, és fokozza a BDSM gyakorlatok hangulatát. A fogantyún lévő fémfogakra kattintva három fokozatban beállíthatja a szorítás intenzitását. A képzeletbeli ollót a kinyitással könnyen ki lehet oldani, ezért bármilyen kezelés esetén biztonságos.

A tartós gumihüvelyek védik a bőrt, ezért a tapadás nem olyan extrém, mint a klasszikus mogyoró esetében.

A rozsdamentes acél az egyik legtartósabb, hosszú élettartamú anyag, és mivel a bilincsek vízálló bevonattal rendelkeznek, tisztításuk is könnyebb lesz.

Az egyetlen hiányosság a gumihüvelyek kezelése, amelyeket eltávolítás után nehezebb visszatenni a bilincsekre. De ez az egyetlen apró hiba, amit az izgalmas játékok során gyorsan el fogsz felejteni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Clinic Hard fém szorító gumi feltéttel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem