Betöltés...

Szilikon packer Fleshlight Mr. Limpy (9 cm)

Ár: 8.390 Ft

A csomagoló , más néven péniszprotézis , alapvetően egy férfi büszkeség formájú nadrágbetét. A transz férfiak önértékelésük javítására és a pszichológiai disszonancia enyhítésére használják biológiai nemük szempontjából. Több különböző méretű, különböző anyagokból készült péniszprotézis tesztelése után a csomagoló Mr. Limpek a világhírű Fleshlight márkától. Valósághű kialakítása leginkább egy valódi péniszre hasonlít, és kényelmes viselet fehérneműben is.

Szeretjük a részletes ereket, makkokat és ráncokat a heréken. A készülék kisebb méretei hihetően mutatnak a nadrágban, és az elképesztően puha Superskin anyaggal együtt fokozzák a protézis valósághű kialakítását.

Hátulról nézve a készülék egyenes és sima. Éppen ezért szépen illeszkedik a fehérneműbe vagy a speciális packer boxerbe, és egész napos viselet után sem löki sehova.

Packer Fleshlight Mr. Limpy szabadalmaztatott Superskin anyagból készült, amely olyan puhának tűnik, mint a valódi emberi bőr. A simogatásnál és szorításnál ezért észreveszed a készülék puha kialakítását is, amit legszívesebben egész nap a kezedben nyomkodnál.

A péniszprotézis vízálló felülettel rendelkezik. Ezért legkésőbb minden este lefekvés előtt vedd ki a fehérneműdből, és mosd ki alaposan. Öblítés és törülközővel való szárítás után azt javasoljuk, hogy porolja le a szerszámot, hogy ne kezdjen el ragadni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon packer Fleshlight Mr. Limpy (9 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem