Betöltés...

Plus size fűző Victoria, XL

Ár: 13.495 Ft

A fekete szín csábító és titokzatos. Minden nő szexuális vonzerejét hangsúlyozza, valamint a Victoria paradicsomos fűzőt.
A szabad mellbimbók szerelmesei élvezni fogják a melltartó zseniális vágásait, amelyeknek köszönhetően remekül nyerhetsz ezzel az érzékeny erogén zónával előjáték vagy szex közben.
A csipke és a műbőrt idéző fekete fényes anyag irritáló kombinációja még partnere kezével is felkelti a kívánt figyelmet . A fűző gyengédnek tűnik, és ugyanakkor vonzza a könnyű BDSM-játékokat, amelyekből nem hiányozhatnak a bimbóbilincsek, ostorok vagy bilincsek.



A hölgyek is értékelni fogják a rugalmas, könnyű anyagot, amely kényelmesen körülveszi a figurát . A fűző kényelmesen öltözött, hátulján kampókkal rögzíthető.
A rafinált szabás zseniálisan megválasztott függőleges csíkokkal fedi a figura hiányosságait a csípőben és a hasban. Ez a modell ezért különösen alkalmas plusz méretű nők számára.
A fűző hátulján, az áttetsző háló alatt kiemelkedik a derékvonal és a szabad fenék.



Szeretjük, ha egy szép csipketangát is találsz a csomagban. A fűző szépen finomhangol.
Valljuk, hogy a Viktória fűzőhöz a harisnya is megfelelne, amit e-shopunkban vásárolhat meg.
A fűző nem csontos, de tesztelőinket kellemesen meglepte, hogy a melltartó jól illeszkedik, és határozott alátámasztás nélkül is formálja a melleket. Ezért hisszük, hogy ön legyintett erre az apró hiányosságra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size fűző Victoria, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem